بررسی تاثیر استرس و فشار عصبی بر روی میزان افسردگی جوانان و نوجوانان

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: ششمین کنگره بین المللی تحقیقات بین رشته ای در علوم انسانی اسلامی، فقه، حقوق و روانشناسی
  • کد COI اختصاصی: HUMANITY06_062
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 414
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمانه سعادت جعفر طباطبایی

استادیار روانشناسی تربیتی، دانشگاه ازاد اسلامی، واحد بیرجند، بیرجند، ایران

حنظله دلارام پور

دانشجوی کارشناسی ارشدروانشناسی عمومی، دانشگاه ازاد اسلامی، واحد بیرجند، بیرجند، ایران

چکیده

استرس میتواند روی رفتار شخص تاثیر بگذارد؛ به عنوان مثال شخص را کم طاقت یا عصبی کند یا روی عملکرد بدن شما تاثیر گذارد؛ مانند لکنت زبان هنگام استرس. حتی برخی میگویند میتواند روی اندام و زیبایی صورت شما تاثیر بگذارد .استرس به نوعی از یک موقعیت عصبی شکل میگیرد که همین منجر به فشار عصبی میشود که هر دو عامل استرس و فشار عصبی منجر به افسردگی می شد که افسردگی شایع ترین و شناخته شدهترین بیماری روحی در عصر حاضر است. در موارد گوناگون جسمی تاثیرات زیاد بر روح و روان افراد باقی میماند. جالب است بدانید که یکی از اثرات مخرب استرس بر بدن دچار شدن به افسردگی است.و متاسفانه جوانان و نوجوانان به دلیل ارتباط گرفتن بیش از حد با دنیای مجازی دچار استرس و فشار عصبی زیادی هستند که همین عوامل معظلاتی چون افسردگی را برای ایشان ایجاد نموده است که خود افسردگی ممکن است جوانان و نوجوانان را به دلیل طاقت کم شان به سمت سوی مواد مخدر ،بزهکاری، خودکشی و ..... بکشاند لذا هدف اصلی پژوهش حاضر را بررسی تاثیر استرس و فشار عصبی بر روی میزان افسردگی جوانان و نوجوانان قرار داده ایم که پژوهش حاضر از لحاظ هدف از نوع توصیفی- مروری می باشد که برای جمع آوری اطلاعات برای آن از روش داده های ثانویه یا همان بهره گیری از مقالات و پژوهش های که قبلا در این زمینه انجام شده است بهره گرفتیم و برای تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده از نظرات اساتید برتر استفاده کردیم که پس از تجزیه و تحلیل نتایج پژوهشی ک حاصل شد حاکی از ارتباط مستقیم بین استرس ، فشار عصبی و افسردگی حکایت داشت و باید به دنبال راه درمانی برای آن بود

کلیدواژه ها

استرس، فشار عصبی، افسردگی، جوانان و نوجوانان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.