الهیات متاورس در مسیحیت و اسلام

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: ششمین کنگره بین المللی تحقیقات بین رشته ای در علوم انسانی اسلامی، فقه، حقوق و روانشناسی
  • کد COI اختصاصی: HUMANITY06_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 221
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هانیه سادات فتاح زاده

دانشجوی دکترای، گروه علوم ارتباطات و دانششناسی، واحد علوم تحقیقات تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

علی اکبر حسین نژاد

دانشجوی دکترای، گروه مدرسی معارف اسلامی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران

چکیده

متاورس بیان فراگیر فرهنگ تکنولوژیکی است که تاثیر آن جهانی خواهد بود. در سادهترین تعریف، متاورس دنیایی مجازی موازی با دنیای فیزیکی و واقعی است. در متاورس، فعلا در فضای سه بعدی فقط حس های بینایی و شنوایی درگیر هستند ولی ممکن است سایر حس ها مثل لامسه و بویایی هم درگیر شوند. اینجا است که همه چیز خیلی هیجان انگیزتر میشود. برای درک بهتر از این فضا باید از تکنولوژی های واقعیت مجازی (AR) و واقعیت افزوده (AR) استفاده شود. شاید اولین جایی که متاورس خود را خیلی خوب نشان داد، حضور افراد در بازی های ویدئویی بر پایه آواتار بود و در حال حاضر در تلاش است تا دنیای کسب و کار را متحول کند. دنیایی که فضای مناسب برای فعالیت همه را در خود میگنجاند. بدین ترتیب بازاریابی دیجیتال به سمت افق های جدیدی حرکت خواهد کرد. اوضاع برای کسب و کارها و توسعه آنها در دنیای متاورس خیلی راحت تر و البته حرفه ای تر میشود. یکی از اصلی ترین تغییراتی که در بازاریابی و فروش در دنیای دیجیتالی متاورس وجود دارد، پرداخت های الکترونیکی است. که بر بستر بلاکچین میباشند. در قسمت های بعدی به تاثیراتی که کوید ۱۹ در کسب و کار و مذهب مردم داشته است و محدودیت های کرونایی در بین مناسک مذهبی مسیحیان و مسلمانان اشاره میشود. در پایان در دسته بندی ابواب فقهی مسلمانان، موارد مربوط به متاورس استخراج و ضرورت ورود فقه ای اسلام به این موارد مطرح میشود.

کلیدواژه ها

متاورس، مسیحیت، اسلام، الهیات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.