مدلسازیAPD در سلول بطنی با استفاده از مفهوم اتوماتای سلولی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ICEE19_305
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 988
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدحجت سبزپوشان

دانشگاه علم و صنعت ایران

فاطمه پورحسن زاده

دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

طول زمانی پتانسیل عمل APD در سلول بطنی وابسته به فواصل تحریک است. به این پدیده جبران گویند. اتوماتای سلولی ابزاری قدرتمند برای شبیهسازی پدیدههای پیچیده با بیانی ساده است. اتوماتای سلولی شبکهای از سلولهاست که رفتار هر سلول بر اساس رفتارهمسایگانش و قانون اتوماتا تعیین میشود. در این مقاله مدلی ساده برای شبیهسازیAPD در سلول بطنی با استفاده از مفهوم اتوماتای سلولیارائه شده است. ابتدا دو متغیر پتانسیل عمل و بازیابی معرفی میشود. متغیر بازیابی بگونهای تعریف میشود تا ویژگی مورد نظرAPD ایجاد گردد. برای ارزشیابی مدل، از یافتههای تجربی معتبر استفاده شده است. نتایج نشان میدهند که مدل ارائه شده نه تنها قادر به شبیهسازی ویژگیAPD در یک سلول خاص است بلکه قابلیت تنظیم برای چندین نوع سلول را نیز دارد.

کلیدواژه ها

سلول قلبی، پدیده جبران ، اتوماتای سلولی APD

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.