بررسی کاربست شبکه های اجتماعی در آموزش با تکیه بر مدل SWOT
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی روان شناسی تربیتی: مداخلات روانی-تربیتی
- کد COI اختصاصی: CEDP05_078
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 155
نویسندگان
دانشجوی دکتری روانشناسی تربیتی، دانشگاه شهید بهشتی
چکیده
هم اکنون میلیاردها نفر در سرتاسر جهان در شبکه های اجتماعی عضو بوده و در آن فعالیتمی کنند. شبکه های اجتماعی، فضاهایی مجازی را در اختیار کاربران قرار میدهند که درآن میتوانند افراد دیگری با علایق مشابه را برای برقراری ارتباط و به اشتراک گذاریفعالیت های اجتماعی خود بیابند. یکی از مخاطبان روبه رشد این شبکه های اجتماعی،دانش آموزان و دانشجویان هستند که حضور فعال آنها در این شبکه ها، توجه پژوهشگرانرا به موضوع استفاده از این پتانسیل برای مقاصد آموزشی جلب نموده است. در اولین گامبرای کاربست شبکه های اجتماعی در آموزش و برای اینکه این شبکه های اجتماعی بهمنزله یک رسانه و ابزار و نه هدف، در مسیر فرآیند یاددهی-یادگیری مورد استفاده قرارگیرند، به یک پشتوانه نظری و فلسفی متقن نیاز است که در مقاله حاضر از نظریهارتباط گرایی زیمنس برای این منظور بهره برده شده است. همچنین در این مقاله تلاششده است تا با تکیه بر مدل SWOT ، درک صحیحی از نقاط قوت و ضعف و نیز فرصت هاو تهدیدهای این موضوع به دست داده شود تا بتوان به صورتی واقع بینانه، نهایت بهره برداریرا از مزایای شبکه های اجتماعی در فرآیند یاددهی-یادگیری انجام داده و از آسیب های آننیز تاحدامکان اجتناب نمود.کلیدواژه ها
شبکه های اجتماعی، آموزش، فرآیند یاددهی-یادگیری، مدل SWOT ، تهدید، فرصت، اخلاقمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.