تاثیر اینترنت اشیاء IOT در مدیریت بحران

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: STCONF05_182
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 392
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه کریمی گوغری

هنرآموز (طراحی و دوخت، کامپیوتر)، دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات ، دانشگاه جامععلمی کاربردی واحد سیرجان

حبیبه مظفری

استاد گروه کامپیوتر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سیر جان

محبوبه قاسمی کهتوئی

دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات، دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد سیرجان

روح الله رضیخادمی

دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات، دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد سیرجان

چکیده

در سال های اخیر به منظور پشتیبانی از مدیریت بحران تمایل ورشد فزاینده ای در استفاده از فناوری اطلاعات IT را شاهد بوده ایم. تجربیات بدست آمده از شرایط اضطراری گوناگون، اعم از بلایای طبیعی و بحران های انسان ساز گرفته تا ناآرامیها و شورش های سیاسی و بحران های مالی واقتصادی نشان داده است که چگونه ظهور تکنولوژی های نوین شبکه، و بطورکلی دستاوردهای حوزه فناوری اطلاات و ارتباطات بطور قابل توجهی باعث تغییردر روش ارائه اطلاعات در زمینه مدیریت شرایط اضطراری شده ودر حوزه هایی نظیر تصمیم گیری ، حافظه سازمانی، مدیریت دانش، به اشتراک گذاری اطلاعات، ارتباطات، هماهنگی و هوشیاری لحظه ای (مبتنی بر وضعیت و موقعیت) باعث افزایش وبهبود کارایی مدیریت در شرایط اضطراری گردیده است. از میان تکنولولژی های نوین از شبکه های اجتماعی، اینترنت اشیاء، داده های بزرگ، نام برد که در این مقاله ضمن اشاره به نقش اینترنت اشیا در مدیریت بحران به تاثیر شگرف این تکنولوژی ودرمبحث مدیریت شرایط اضطراری گردیده است. از میان تکنولوژی های نوین می توان از شبکه های اجتماعی ، اینترنت اشیا، و داده های بزرگ نوام برد که در این مقاله ضمن اشاره به نقش اینترنت اشیاء در مدیریت بحران دبه تاثیر شگرف این تکنولوژی درمبحث مدیریت شرایط اضطراری پرداخته تا بتوان به عنوان نمونه ای برای استفاده در سازمان های مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء، مدیریت بحران، مدیریت شرایط اضطراری، تکنولوژی، ارتباطات، فناوری اطلاعات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.