ارائه یک روش جدید جهت توازن بار مبتنی بر منطق فازی دررایانش ابری

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: STCONF05_083
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 181
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا طهماسبی

گروه مهندسی و فناوری اطلاعات ،واحد دزفول ،دانشگاه آزاد اسلامی درفول ،ایران

چکیده

محاسبات ابری از طریق تامین منابع محاسباتی انعطاف پذیر انقلابیرا در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات به پا کرده است. یک سازمانمی تواند نیازهای محاسبات ابری خود را، به بیرون بسپارد تا از سرمایهگذاری زیاد اولیه در یک سازمان محاسباتی خصوصی و نیز هزینه های بعدیکه مربوط به نگهداری و ارتقاء برنامه ها هستند، دوری گزیند و یا اینکهمی تواند به منظور بهبود فرایند مدیریت و تامین منابع، یک مرکز دادهابری ایجاد نماید. چالش های فراوانی پیش روی مبحث رایانش ابریوجود دارد که از آن جمله میتوان به مواردی نظیر: توازن بار،امنیت، قابلیت اطمینان، مالکیت، پشتیبان گیری از داده ها وقابلیت حمل داده ها اشاره کرد. محاسبات ابری یک دیدگاه جدیدبرای تامین محاسبات در مقیاس بزرگ با استفاده از منابع توزیعشده و تکنولوژی ماشین های مجازی پیشنهاد داده است. یک روش مهمبرای دستیابی به این دیدگاه توازن بار منابع در محاسبات ابریمی باشد. این روش برای بهینه سازی بهره وری منابع، حداکثر رساندن توان، به حداقل رساندن زمان پاسخ و اجتناب از باراضافی در منابع است. با توجه به اهمیت فرآیند توازن بار دررایانش ابری، هدف این پایان نامه بررسی این فرآیند و مقایسهروش های مطرح در این حوزه می باشد. در این پژوهش با استفاده ازمنطق فازی به تشخیص ماشین های پربار و کم بار پرداخته می شود.سپس با استفاده از یک ارائه انجمنی نسبت به توزیع بار میانسرورها به صورت پویا عمل می شود. شبیه سازی روش پیشنهادی درمحیط نرم افزار متلب انجام شده است و نتایج حاصل از ارزیابیروش پیشنهادی در مقایسه با سایر روشها نشان داده شده است

کلیدواژه ها

رایانش ابری، توازن بار، منطق فازی، بهره وریمنایع

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.