روش جدید شکل دهی پرتو باند پهن با استفاده از فیلتر های لاگر

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ICEE19_196
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1234
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا ابراهیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مخابرات - دانشگاه شهید باهنر کرمان

سعیدرضا صیدنژاد

عضو هیئت علمی بخش مهندسی برق - دانشگاه شهید باهنر کرمان

چکیده

یکی از متداولترین روش های مورد استفاده در شکل دهی پرتو باند پهنBroadband Beamforming استفاده از روش فضا زمان می باشد . در این روش فیلتر های TDL (Tapped Delay Line با پاسخ ضربه محدود در هر شاخه آرایه استفاده می شوند . بدین ترتیب پاسخ آرایه در باند فرکانسی مطلوب و زاویه تابش مطلوب مستقل از فرکانس خواهد شد . در این مقاله یک روش جدید برای شکل دهی پرتو باند پهن در حوزه فضا- زمان ارائه می گردد که در آن فیلتر های لاگرLaguerre)جایگزین فیلتر هایTDL می شوند. مزیت مهم این روش کاهش تعداد وزن ها و کارایی بهتر آن نسبت به آرایه های متداول باند پهن می باشد . از مزایای دیگر این روش می توان عدم نیاز به وفقی سازی قطب ها که در برخی روش های فضا- زمان با فیلتر هایIIR وجود دارد، اشاره نمود . بعلاوه ، پایداری ذاتی فیلتر های لاگر در ساختار این آرایه باعث می شود که علاوه بر کارایی بالای روش پیشنهادی ، از رسیدن به نقطه بهینه وزن ها نیز اطمینان حاصل نمود

کلیدواژه ها

شکل دهنده های پرتو ، پردازش آرایه ، آنتن های هوشمند ، فیلتر لاگر ، پردازش فضا - زمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.