اثر میزان پرشدگی آسیا بر کارایی مدار خردایش مرحله دوم کارخانه فرآوری سنگ آهن اپال پارسیان سنگان

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس مهندسی معدن ایران
  • کد COI اختصاصی: IMEC10_169
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 201
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد مسینایی

دانشیار فرآوری مواد معدنی، گروه مهندسی معدن، دانشگاه بیرجند، بیرجند

جلال پردل

کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی، گروه مهندسی معدن، دانشگاه بیرجند، بیرجند

چکیده

میزان پرشدگی آسیا با گلوله از جمله مهمترین عوامل موثر بر نرخ خردایش ذرات، ظرفیت، انرژی مصرفی آ سیا و نرخ سایش گلوله ها و لاینرها ا ست. میزان پر شدگی آسیای گلوله ای کارخانه فرآوری سنگ آهن اپال پار سیان سنگان در شرایط فعلی % ۲۳ ا ست، که این مقدار با مقدار پر شدگی طراحی (%۳۰) اختلاف دارد. به منظور بررسی اثر میزان پرشدگی بر کارایی فرایند خردایش، میزان پرشدگی آسیا به صورت مرحله ای از %۲۳ تا %۲۹ افزایش داده شد و تاثیر آن بر کارایی آسیای گلوله ای و هیدروسیکون مورد ارزیابی قرار گرفت . نتایج این پژوهش نشان داد که افزایش مرحله ای میزان پرشدگی آسیا (از %۲۳ به (%۲۹ باعث کاهش d۸۰ محصولآس یا (از ۱۸۲ به ۱۵۲ میکرون)، افزایش نسبت خردایش ( از ۱/۷۴ به (۱/۸۷، افزایش ا ندیس کارایی خردایش ( از ۱۲/۱۹ به (۱۹/۴۴، افزایش انرژی مصرفی آسیا (از ۸/۴۳ به ۹/۵۸ کیلووات ساعت بر تن)، کاهش d۸۰ سرریز هیدروسیکلون (از ۹۲ به ۷۱ میکرون) و افزایش عیار آهن کنسانتره مدار پرعیارسازیمغناطیسی مرحله دوم بعد از مدار خردایش (از %۶۲/۴۲ به (%۶۶/۵ گردید.

کلیدواژه ها

خردایش، آسیای گلوله ای، میزان پرشدگی آسیا، نسبت خردایش، اندیس خردایش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.