بررسی چالشهای شبیه سازی مدارهای آسیاکنی مطالعه موردی: مدار آسیاکنی مجتمع مس سرچشمه

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس مهندسی معدن ایران
  • کد COI اختصاصی: IMEC10_105
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 265
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید خورشیدی

کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی، مرکز تحقیقات فرآوری مواد کاشیگر

آرش داودی

دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

سیدرامین مرتضوی

کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی، مرکز تحقیقات فرآوری مواد کاشیگر

صمد بنیسی

استاد فرآوری مواد، گروه مهندسی معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان

چکیده

امروزه با پیشرفت علوم رایانه و توان محاسباتی رایانه ها، حل مسایل به روش شبیه سازی ، به طور گسترده ای در تمام زمینه های علوم مهند سی مورد ا ستفاده قرار گرفته و جایگزین آزمایشهای صنعتی شده است. در واقع به کمک شبیه سازی فرآیندها، میتوان پدیده های مختلف را به زبان ریاضی توصیف کرد و نتیجه تغییرات مدنظر در فرآیند را قبل از اعمال آنهاپیشبینی کرد. اگرچه شبیه سازی مدارهای خردایش، مطالعه تاثیر تغییرات در بخشهای بالادستی و پایین دستی و یا مطالعه تاثیر تغییرات در تجهیزات خردایش بر بخشهای پایین د ست را آسان کرده ا ست، ولی همواره شبیه سازی با چالشهایی از جمله نیاز ضروری به موازنه داده ها، کالیبراسیون مدلها (که مستلزم دسترسی به طیف وسیعی از داده های صنعتی است که زمانبر و پرهزینه ا ست) پیش از شبیه سازی و تاثیر بارز نقطه اولیه جستجوی عددی بر نتایج مواجه ا ست. در این مقاله، چالشهایی که در زمینه شبیه سازی مدارهای خردایش وجود دارد مورد بررسی قرار گرفته و راهکارهای حل این چالشها همراه با مثالهای کاربردی و صنعتی از مدار آسیاکنی مجتمع مس سرچشمه ارائه شده است.

کلیدواژه ها

شبیه سازی ، مدارهای خردایش، مجتمع مس سرچشمه، موازنه داده ها، کالیبراسیون مدلها، چالشهای شبیه سازی .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.