استانداردسازی حلقه کنترل خوراک ورودی به آسیای نیمه خودشکن خط دو شرکت معدنی و صنعتی گلگهر سیرجان

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس مهندسی معدن ایران
  • کد COI اختصاصی: IMEC10_097
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 213
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدباقر سلیمانی ساردو

مرکز تحقیقات فرآوری مواد کاشیگر، دانشگاه شهید باهنر کرمان

علیرضا قاسمی

دکتری فرآوری مواد معدنی، مرکز تحقیقات فرآوری مواد کاشیگر

علیرضا حسنخویی

دکتری فرآوری مواد معدنی، مرکز تحقیقات فرآوری مواد کاشیگر

صمد بنیسی

استاد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

چکیده

اولین قدم در استانداردسازی کارخانه های فرآوری مواد، پایدارسازی آنهابا استفاده از سیستمهای کنترلی است. کارخانه تغلیظ مگنتیت مجتمع معدنی و صنعتی گلگهر، شامل دو بخش خشک و تر است که هرکدام دارای سه خط موازی میباشد. حلقه کنترل خوراک ورودی به آسیای نیمه خودشکن (بخش خشک ) با توجه به اینکه میزان بار ورودی به کارخانه را تامین میکند، مهمترین حلقه کنترلی در این کارخانه است. در این تحقیق، با انجام بازرسی فرآیند و مطالعه اسناد موجود کارخانه، این حلقه کنترلی مورد بررسی و آسیب شناسی قرار گرفت. از جمله مشکلات آن میتوان به تنظیم نبودن ضرایب کنترلی که باعث ایجاد نوسان زیاد در بار ورودی آسیا، حذف گلوله از آسیای نیمه خودشکن، باردهی مستقیم از سنگ شکن به آسیا توسط سیستم انباشت، اضافه کردن دو پارامتر فشار قبل و بعد از آسیا به حلقه کنترلی و تغییر متغیر قابل دستکاری حلقه کنترلی فشار قبل از آسیا اشاره کرد. جهت پایدارسازی خوراک ورودی به آسیا، تنظیم ضرایب با استفاده از منحنی مشخصه فرآیند انجام شد. با تنظیم ضرایب، نوسان خوراک ورودی به حداقل رسید و نوسان توانکشی آسیا نیمه خودشکن کمی افزایش یافت اما به دلایل نامناسب بودن محدوده تعریف شده و مشکلات مکانیکی، به طور طولانی مدت این ضرایب قابل اعمال نبودند. مدار کنترلی تا حدودی توانست نوسان بار ورودی به آسیا را کاهش دهد.

کلیدواژه ها

حلقه کنترلی خوراک ورودی، بازر سی فرآیند، آسیای نیمه خود شکن، استاندارد سازی، کارخانه تغلیظ مگنتیت، گل گهر.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.