بررسی عملکرد آسیای غلتکی فشار بالا (HPGR) در خط تولید کنسانتره ۷ شرکت صنعتی و معدنی گلگهر

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس مهندسی معدن ایران
  • کد COI اختصاصی: IMEC10_077
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 232
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدحسین یزدان پناه

دانشجوی کارشناسی ارشد فراوری مواد معدنی-دانشگاه شهید باهنر کرمان

محمدرضا گودرزی

کارشناس ارشد فرآوری مواد، مرکز تحقیقات فرآوری کاشیگر

محمدرضا مشکبار

کارشناس ارشد فرآوری مواد، مرکز تحقیقات فرآوری کاشیگر

صمد بنیسی

استاد فرآوری مواد، بخش مهندسی معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان

چکیده

کنسانتره سنگ آهن به عنوان خوراک کارخانه گندله سازی استفاده می شود. یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار در خواص گندله خام، ضریب ریزی (عدد بلین) کنسانتره آهن است. در نتیجه، با به کارگیری آسیای غتلکی فشار بالا (HPGR) امکان افزایش عدد بلین کنسانتره سنگ آهن فراهم میشود. از جمله پارامترهای موثر درخردایش تو سط آسیای غتلکی فشار بالا میتوان به بستر فشرده بالای غلتکها و رطوبت خوراک اشاره کرد. رطوبت مناسب برای بهینه کار کردن HPGR انتهای خط تولید ۷ شرکت صنعتی و معدنی گلگهر ، ۴-۶ درصد در نظر گرفته شده است. چون محصول فیلترهای نواری با رطوبت ۸ درصد، خوراک HPGR را تشکیل میدهد،برای کاهش رطوبت خوراک ورودی به تجهیز، کنسانتره هماتیت با رطوبت متوسط ۶±۱ درصد به خوراک HPGR انتهای خط تولید ۷ ا ضافه می شود. در این تحقیق، ۸ نمونه از خوراک، محصول میانی و لبه HPGRجهت اندازه گیری عدد بلین خوراک و ارزیابی کارایی تجهیز گرفته و مشخص شد که به کمک بار کنسانتره هماتیت، متوسط عدد بلین خوراک و محصول میانی به ترتیب ۱۱۶۰±۱۷۴ و ۱۴۴۷±۲۴۸ سانتیمتر مربع بر گرم است. مقدار محصول میانی با طرح اولیه کارخانه ۱۸۰۰) سانتیمترمربع بر گرم) مغایرت داشت. با پایش روزانه مشخص شد که عدم تشکیل بستر فشرده، سایش غلتکها و تعبیه نامناسب دو تیغه در کانال خروجی، از مهمترین عوامل کاهش عدد بلین خوراک گندله بودند.

کلیدواژه ها

آسیای غلتکی فشار بالا، HPGR، کنسانتره آهن، رطوبت، تشکیل بستر فشرده، سایش غلتکها، تیغه کانالخروجی، گلگهر.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.