سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: CMCILFUS02_050
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 3,762
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اجزای ورودی های فضاهای امن زیرزمینی از منظر پدافند غیر عامل
چکیده مقاله:
تجارب حاصله از جنگ های گذشته خصوصاً هشت سال دفاع مقدس، جنگ 43 روزه 1991 متحدین علیه عراق (جنگ اول خلیج فارس)، جنگ 11 هفته ای سال 1999 ناتو علیه یوگسلاوی، جنگ اخیر آمریکا و انگلیس علیه عراق مؤید این نظر است که کشور مهاجم جهت در هم شکستن اراده ملت و توان اقتصادی، نظامی و سیاسی کشور مورد تهاجم، با اتخاذ استراتژی انهدام مراکز ثقل؛ توجه خود را صرف بمباران و انهدام مراکز حیاتی و حساس می نماید. بنابراین حفاظت از زیر ساخت های حیاتی و دستاوردهای کشور که با صرف هزینه های بسیار ساخته شده اند، امری ضروری می باشد، لذا برای کاهش آسیب پذیری زیر ساخت ها و سازه های پر اهمیت راهبردی و عملیاتی در برابر سلاح های دشمن، معمولاً آنها را به عمق مناسبی از زمین منتقل می نمایند. اما دشمن عمده ضعف را در هدف های مستحکم همچون سازه های امن زیرزمینی نقاطی مانند ورودی ها، خروجی ها و نظایر آن می داند، زیرا ورودی این تاسیسات زیرزمینی عمیق تنها راه ارتباطی این تاسیسات با سطح زمین می باشند که در صورت شناسایی و مورد هدف قرار گرفتن این ورودی ها، نفرات و تجهیزات در این فضاهای زیرزمینی محبوس می شوند و این تاسیسات کارآیی خود را از دست می دهند، بنابراین طراحی این بخش از سازه های عمیق زیرزمینی از اهمیت بسیاری برخوردار است و باید در طراحی آنها اصول پدافند غیرعامل نظیر استتار، اختفا، فریب، پوشش و پراکندگی را در نظر گرفت، بنابراین در این تحقیق ابتدا با استفاده از منابع کتابخانه ای، اینترنتی و نظرات خبرگان این امر، مبانی نظری تحقیق تبیین و سپس تهدیدات متوجه به فضاهای امن زیرزمینی شناسایی شد. در ادامه با تحلیل محتوایی ورودی های فضاهای زیرزمینی موجود در جهان از جمله ورودی سایت زلجاوا، مرکز کنترل و فرماندهی نوراد و سایت استاسی اجزای ورودی و چگونگی طراحی آنها استخراج گردید و در نهایت به این نتیجه رسیده شد که با استفاده از اجزایی نظیر موج گیر، سوپاپ انفجار و محفظه هوا بند می توان تا حد زیادی از ورودی امواج انفجار به داخل فضاهای زیرزمینی جلوگیری نمود.
کلیدواژه ها:
پدافند غیر عامل، ورودی، فضای امن، تهدید، اجزای ورودی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/153562/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اکبر پوری رحیم، علی و بیطرفان، مهدی و اصفهانی، محمد حسین و شاه میرزایی مقدم، مصطفی،1391،اجزای ورودی های فضاهای امن زیرزمینی از منظر پدافند غیر عامل،دومین همایش مدیریت بحران در صنعت ساختمان، شریان های حیاتی و سازه های زیرزمینی،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/153562
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، اکبر پوری رحیم، علی؛ مهدی بیطرفان و محمد حسین اصفهانی و مصطفی شاه میرزایی مقدم)
برای بار دوم به بعد: (1391، اکبر پوری رحیم؛ بیطرفان و اصفهانی و شاه میرزایی مقدم)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- ساختاروویژگیهای سلاح نارنجک تفنگی دربازکن شکافنده سیمون و ارائه راه کارهای مقابله با آن ملاحظات پدافندغیرعامل(1392)
- ایجادفضای سبز، حفظ محیط زیست ودفاع غیرعامل شهری(1392)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی پاسخ دینامیکی انفجاری بر روی پناهگاه ها و سنگرها
- مطالعه عددی اندرکنش گسل نرمال با پی های سطحی
- اثر موج انفجار بر سازه و روش های مقاوم سازی سازهها در برابر بار انفجاری به منظور پدافند غیر عامل
- ارزیابی انواع سیستم درب های ضد انفجار
- بررسی تغییرمکان جانبی نسبی تراز طبقات در نمونه تحلیل شده در سازه با و بدون میانقاب با و بدون در نظر گرفتن اندرکنش خاک و سازه در خاک های نوع3 و 4
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.