بررسی اثر زلزله برتونل ها و ارائه پیشنهادات ویژه در زمینه مدیریت بحران در سازه های زیرزمینی با بهره گیری از مدل مدیریت بحران ژاپن
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین همایش مدیریت بحران در صنعت ساختمان، شریان های حیاتی و سازه های زیرزمینی
- کد COI اختصاصی: CMCILFUS02_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2899
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، دانشکده فنی و مهندسی، دانشجوی کارشن
چکیده
با توجه به توسعه روزافزون سازه های زیرزمینی و هزینه های فراوانی که برای ساخت هر یک از این سازه ها صرف می گردد و نیز اهمیت آنها در شبکه حمل و نقل بین شهری و درون شهری و خطری که در صورت آسیب دیدگی آنها در اثر زلزله متوجه جان مردم میشود. لازم است که پایداری آنها در برابر خطرات ناشی از زلزله مورد مطالعه قرار گیرد. و با در نظر گرفتن این موضوع که ایران در رتبه هشتم کشورهای حادثه خیز دنیا قرار دارد باعث می شود که نقش سازمان مدیریت بحران از وقوع حادثه و عمل این سازمان در زمان وقوع حادثه و پس از آن، بیش از پیش پر رنگ شود. از این منظر توجه به مدیریت بحران از اهمیت خاصی برخوردار است. حال در این مقاله سعی شده به بررسی چگونگی تاثیر زلزله بر تونل ها پرداخته شود و با مطالعه موردی کشور ژاپن به ارائه پیشنهادات کلی در رابطه با مدیریت بحران در سازه های زیرزمینی پرداخته امخ.کلیدواژه ها
زلزله، تونل، مدیریت بحران، ژاپنمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.