انتقال بین حوضه ای و توسعه پایدار
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: همایش ملی انتقال آب بین حوضهای (چالشها و فرصتها)
- کد COI اختصاصی: NCIBWT01_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2170
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی دانشگاه شهید چمران اهواز
استاد دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز
چکیده
توزیع ناهمگونی مکانی و زمانی منابع آب، افزایش جمعیت در برخی مناطق، افزایش خسارات ناشی ازسیلابها و خشکسالی ها، طرحهای انتقال آب بین حوضه ای را بعنوان یکی از ساده ترین روشهای کاهش بحران در کنار دیگر روشها مطرح کرده است. در هر طرح انتقال آب بین حوضه ای می توان دو حوضه مجزا تعریف نمود. یکی حوضه مقصد که به آن منطقه قرار است آب انتقال داده شود و دیگری حوضه مبدأ که همان حوضه بالادستی است که قرار است آب از آن برده شود. در این میان توسعه باغات به عنوان یکی از بهترین و مؤثرترین راههای توسعه آبخیزداری است. از جمله اینکه انتقال آب بر طبق معیارهای یونسکو صورت پذیرد. همچنین شیوه انتقال آب بین حوضه ای باید به گونه ای باشد که کمترین آسیب را به محیط زیست وارد کند.کلیدواژه ها
انتقال بین حوضه ای، حوضه مبدأ، حوضه مقصد، آبخیزداری، توسعه پایدار، یونسکومقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.