تحلیل ریسک روگذری آب از آب بند آبراه ایرانرود (دریای خزر - خلیج فارس) در اثر باد
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: همایش ملی انتقال آب بین حوضهای (چالشها و فرصتها)
- کد COI اختصاصی: NCIBWT01_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1946
نویسندگان
دانشجوی دکتری مهندسی عمران سازه های هیدرولیکی، دانشگاه شهید باهنر ک
دانشیار مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده
واژه راه آبی در کشور ما برای عموم مردم ناشناخته می باشد،مردم ایران که اکثراً از جاده و راه آهن استفاده می کنند با این سیستم حمل و نقل آشنا نیستند و شاید هرگز تصور نمی کنند که راه های آبی چه نقش مهمی را در توسعه اقتصادی کشور می تواند ایفا کند. کشاورز (1385) به بررسی گزینه های طرح ایرانرود (آبراه خلیج فارس - دریای خزر) در پایان نامه خود پرداخت. فولادی و همکاران (1388) به ارزیابی راه های عبور از موانع ارتفاعی ایرانرود پرداختند. فولادی (1389) به ارزیابی اقتصادی و فنی راه های آبی در پایان نامه خود پرداخت. جامعی و همکاران (1388) به امکان سنجی حمل و نقل آبی رودخانه کارون در محدوده صنعتی خرمشهر پرداختند. نظر به اینکه آبراه خلیج فارس - دریای خزر در امتداد شمال به جنوب نقشه جغرافیایی قرار می گیرد پهنه کشور را از شرق به غرب می توان به سه منطقه یا سه نوار (کریدور) متمایز تقسیم نمود. ابعاد اصلی آبراه به شرح ذیل پیشنهاد می گردد: عرض کف آبراه 31 متر، عرض فوقانی آبراه 64 متر، عرض فوقانی آب 58 متر، عمق آب 4متر، از تراز پایین ترین سطح آب، عمق آبراه 5.5متر، شیب جداره 1 قائم به 3 افقی در ترانشه های خاکی و 2 قائم به 1 افقی در ترانشه های سنگی (کشاورز، 1385).کلیدواژه ها
ایرانرود، آبراه خلیج فارس-دریای خزر، احتمال روگذری، ریسک، قابلیت اعتمادمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.