بررسی و ارزیابی دادهکاوی در شهر الکترونیک و تاثیر آن در جامعه هوشمند

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس ملی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ECME15_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 280
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فائزه جورابچی شهرتی

دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان

محمدرضا یمقانی

هیئت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان

چکیده

شهر الکترونیک، در قلمرو قدرت خود بزرگترین گردآورنده داده است. داده کاوی یک ابزار بالقوه سودمند برای کاوش داده های دولت و تولید پشتیبانی خوب برای تصمیمات و تحلیلهای دولت میباشد. و ازاینرو دولت به منظور افزایش رضایت شهروندانو کسب وکارها و افزایش کارایی و بهره وری اقتصادی، بایستی تصمیم گیریها و سامان بخشیدن به استراتژی ها و تاکتیکها را به طور پویا با استفاده از کاوش داده های استخراج شده انجام دهد. و نیز بستر لازم را جهت پشتیبانی پیوسته، پذیرش توسط افراد و ایجاد آموزشهای لازم فراهم سازد. در حالی که توانایی های تکنولوژیکی مهم هستند مسائل و چالشهایی در پیاده سازیو نیز موفقیت داده کاوی در شهر الکترونیک وجوددارد که بایستی به آنها توجه شده و آنها را برطرفکرد. بنابراین جوامع شهری، سیاسی و دولتی بایستی از مسائل و چالشهایی که در رابطه با پیاده سازی و کاربردهای داده کاوی وجوددارد آگاه باشند. در این تحقیق به تاثیر و کاربردهای داده کاوی در شهرالکترونیک پرداخته و مزایا و محدودیتهای آن مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرد.

کلیدواژه ها

داده کاوی، شهرالکترونیک، کسب و کار، مجموعه داده ها.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.