افزایش مقاومت درواترمارکینگ تصاویردیجیتال رنگی با استفاده از تبدیل متعامد والش هادامارد

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دومین همایش کامپیوتر، برق و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CCIEEE02_095
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1579
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد رحمتی

دانشگاه آزاد اسلامی واحدزاهدشهر

زهره فولادپیکرحقیقی

مرکز آموزش علمی کاربردی صنایع مخابراتی راه دور ایران شیراز

چکیده

یکی ازموضوع های مهمدرعرصه تجارت الکترونیک مساله رعایت قانون حق کپی محصولات دیجیتالی است واترمارکینگ دیجیتال یکی از روشهایی استکه برای حل این مساله ارایه شده است و نسبت به روشهایی مانند رمزنگاری که درحال حاضر برای رفع این مشکل استفاده می شود از امنیت بیشتری برخوردار است درمقاله حاضر الگویی برای واترمارکینگ تصاویردیجیتال رنگی درحوزه تبدیل ارایه می گردد که برمبنای تبدیل موجک گسسته و والش هادامارد می باشد تصویر رنگی با استفاده از فضای رنگی YCbCr به سه مولفه رنگی تجزیه می گردد و واترمارک درمولفه رنگی Cb تصویر ذخیره شده کیفیت غیرقابل رویت بودن مقاومت و امنیت آن بدست می آید.

کلیدواژه ها

واترمارکینگ دیجیتال - واترمارک - تبدیل موجک گسسته - تبدیل والش هادامارد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.