بررسی ترسیم و موقعیت نظام دارایی در آماده سازی ثروت

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: بیست و دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم و فناوری
  • کد COI اختصاصی: EMAA22_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 147
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس شیبانی تذرجی

استادیار گروه حسابداری، واحد سیرجان، دانشگاه آزاد اسلامی، سیرجان، ایران.

محسن پرران نژاد

دانشجوی دکتری گروه حسابداری، واحد سیرجان، دانشگاه آزاد اسلامی، سیرجان، ایران

چکیده

مقاله حاضر به تبیین کارکردهای جایگاه مالی و تاثیر آنها در آماده سازی پس اندازها در جهت توسعه رونق اقتصادی و گسترش بازار مالی کشور می پردازد. نهادهای مالی به عنوان بازوهای اجرایی نظام مالی که نقش واسطه بین پساندازکنندگان و متقاضیان پسانداز را بازی میکنند، در تحقق هدفهای این نظام و حصول کارایی آن نقش بنیادین دارند. در این راستا ابتدا ساختار بازارهای مالی را از لحاظ سیستم مالی، بازار مالی و بازار پول را بررسی، سپس تجهیز بازار سرمایه و بازار تامین اعتبار را تحلیل می کنیم. اینکه برای تجهیز و هدایت وجوه موجود در کشور به سمت فعالیت های مولد و همچنین گسترش این امر نیازمند انباشت سرمایه و سرمایه گذاری می باشد، در نتیجه یک نظام مالی قوی هستیم تا بتواند وجوه موجود در جامعه و پس اندازهای سرگردان خانوارها را به سوی سرمایه گذاری های مورد نظر هدایت کند مساله تجهیز منابع سرمایه ای و چگونگی هدایت آن به سمت کاراترین فعالیت های سرمایه گذاری و نهایتا توسعه یک بازار فعال و پویا که بتواند به بهترین وجه ممکن رابطه میان پس اندازکنندگان و سرمایه گذاران را فراهم نماید. از مبانی پایه ای هر اقتصاد روبه توسعه محسوب می شود امروزه بخش مالی و توسعه آن نه به عنوان یک ابزار کمکی برای سایر بخش های اقتصادی که خود به عنوان یک عامل بسیار مهم در فرایند صنعتی شدن در رشد توسعه اقتصادی شناخته می شود. نتیجه این که توسعه بازار جز لاینفک هر فرایند رشد اقتصادی است. روند سرمایه گذاری و پس انداز در ایران را بررسی می کند. ضمن تاکید بر مشارکت بخش خصوصی در بازار مالی و چگونگی تامین مالی توسط بانکها، بایستی امنیت سرمایه گذاری را در نظر گرفت و بازدهی آن را تضمین نمود و در نهایت به منظور جلب اعتماد سرمایه گذاران، بازار سرمایه را باید قانونمند نمود. روش این تحقیق توصیفی-تحلیلی با فن کتابخانه ای است.

کلیدواژه ها

اقتصاد، سرمایه، ثروت، نظام دارایی، ثروت.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.