بررسی تاثیر افسردگی و اضطراب بر وضعیت تحصیلی نوجوانان
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP08_2023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 463
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش و بهسازی منابع انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی
چکیده
نوجوانی یکی از دوران های پر تنش زندگی می باشد. در این دوران به اقتضای قرار گرفتن در سن بلوغ و تغییرات هورمونی حالات روحی و روانی فرد تحت تاثیر زیادی قرار می گیرد. افسردگی یکی از این تغییر رفتار و حالات می باشد. از طرفی به سبب فشاری که خانواده ها و اطرافیان برای کسب نمره و موفقیت به دانش آموزان می آورند، اضطراب و استرس نیز مزید بر سایر تغغییرات خلق و خو می شود. همه اینها می توانند تاثیرات سویی بر وضعیت تحصیلی دانش آموزان داشته باشند. به همین جهت بر آن شدیم تا در تحقیق حاضر تاثیر افسردگی و اضطراب را به عنوان رایج ترین رفتارهای مشاهده شده در بین نوجوانان بر وضعیت تحصیلی شان بررسی کنیم. روش تحقیق از نوع کتابخانه ای می باشد که جمع آوری مطالب دو ماه به طول انجامید. در نهایت پس از مطالعات صورت گرفته نتیجه گرفیتم که یکی از هیجاناتی که انسان همیشه با آن درگیر بود هست و امروزه عامل یکی از مهمترین درگیری های انسان مدرن است غم و اضطراب است، چیزی که امروزه گریبان گیر بسیاری از افراد جامعه شده است. در واقع به نظر می رسد که دلیل افت تحصیلی در بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان ناتوانی در یادگیری یا ضعف هوشی نیست؛ بلکه سطح بالای اضطراب می باشد. اخیرا شواهد زیادی مبنی بر گذرا نبودن اضطراب و نگرانی بدست آمده است که اگر بررسی و ارزیابی نشود، تا دوران بلوغ و بزرگسالی در بیشتر افراد تداوم خواهد داشت.کلیدواژه ها
اضطراب، افسردگی، یادگیری، امتحان، دانش آموزمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.