گزارش روایی از ابعاد آموزشی دبیرستان حضرت زهرا (س) اصفهان
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP08_1854
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 200
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی آموزش زیستشناسی، دانشگاه فرهنگیان، پردیس فاطمه الزهرا اصفهان، مرکز آموزش عالی شهید رجایی
دکتری فیزیولوژی جانوری مدرس دانشگاه فرهنگیان، پردیس فاطمه الزهرا اصفهان، مرکز آموزش عالی شهید رجایی
چکیده
دانستن همواره توانستن به همراه ندارد بنابراین برای ورود به عرصه ی معلمی مهارت آموزی و فن آموزی حرفه ای موردنیاز است که کارورزی می تواند این فرصت را برایمان فراهم سازد. علاوه بر رشد و توسعه ی حرفه ای فردی که ذکر شد این درس می تواند دارای اثر بلندمدت بر سیستم آموزشی کشور باشد به عبارتی درس کارورزی باعث میشود تا تجربه ها به هدر نروند و بتوانند از معلمان و مسئولان آموزشی باتجربه به کارورزان منتقل شوند و بدین شکل می توان انتظار بهبود و پیشرفت سریعتر در نظام آموزشی کشور را داشت. با مشاهده ی تاملی و روایت نگاری مستمر در ابعاد مختلف آموزشی و عاطفی از دبیرستان حضرت زهرا (س) و به طور ویژه در کلاس های دوازدهم تجربی این مدرسه و جمع آوری و تحلیل داده ها به روش کدگذاری و رسم و تنظیم جدول مفاهیم و مضامین مسائل و مشکلاتی پیدا شد. این مسائل در دو حوزه ی آموزشی بررسی شده اند. در زمینه ی آموزشی می توان گفت که اگرچه با توجه به شرایط فعلی و کمبود وقت کلاس های مجازی شرایط بسیار قابل قبول است ولی با اندکی تغییرات جزئی می توان در راستای افزایش کیفیت آن گام برداشت. در مجموع عملکرد مدرسه تا حدود زیادی قابل قبول به حساب می آید و می توان گفت حل مشکلات و مسائل مطرح شده در بخش مسئله یابی در جهت رفع کم و کاست ها نیست بلکه بیشتر در جهت افزایش کیفیت و قدرت است و بین این دو مقوله تفاوت بسیاری است. نکته ی مهم تر آنکه این مشاهدات و پژوهش روایی برای من نیز سرشار از تجربه های جدید با نگرش جدید بوده است.کلیدواژه ها
روایت پژوهی، کارورزی، گزارش آموزشی، مشکلات آموزشیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.