افزایش یادگیری دانش آموزان در زمینه حل مسائل با راهبرد الگو سازی ریاضی در پایه سوم)با محوریت آموزش غیر حضوری("در پایه سوم ابتدایی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP08_1833
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 128
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا نظری

مدیر ، کارشناسی مدیریت امورفرهنگی

مینا نظری

آموزگا ر ، کارشناسی

فائقه نعمتی

آموزگا ر ، کارشناسی ارشد

بتول سلجوقی

آموزگا ر ، کارشناسی ارشد ریاضی

معصومه خبر

آموزگا ردبستان پسرانه شهید مفتح هرمزگا ن

چکیده

جستار پژوهشی حاضر در زمره پژوهش های کیفی از نوع درس پژوهی تحت عنوان " افزایش یادگیری دانش آموزان در زمینه حل مسائل با راهبرد الگو سازی ریاضی در پایه سوم)با محوریت آموزش غیر حضوری("در پایه سوم ابتدایی می باشد که در سال تحصیلی -۱۴۰۰ ۱۴۰۱ یه شیوه غیرحضوری و بر اساس آموزش در برنامه آموزشی شاد و با استفاده از پیام رسان واتساپ انجام گرفت . درس پژوهی حاضر توسط آموزگاران دبستان پسرانه شهید مفتح در مجموعه آموزش و پروش ناحیه ۲ بندرعباس- استان هرمزگان انجام شد. با توجه به ریشه یابی مباحث آموزشی درپایه سوم دبستان و پیشینه این مشکل در دانش اموزان، لذا درس پژوهی با رویکرد مهارت حل مسئله با راهبرد الگو سازی برای انجام درس پژوهی انتخاب گردید . خانم نعمتی آموزگار پایه سوم دبستان بحث اجرای پروژه را بر عهده گرفتند و تدریس اول توسط ایشان انجام شد. پس از تدریس اول ، بازنگری لازم توسط تیم درس پژوهشی لحاظ شد، موارد لازم جهت رفع نقص مطرح و مورد ارزیابی قرار گرفت و در ادامه درس پژوهی، تدریس دوم نیز توسط خانم نعمتی به صورت پخش زنده اجرا شد .پس از تدریس دوم، همانند تدریس اول جلسه ارزیابی تشکیل شد و مدرس و سایر اعضاء گروه نظرات خود را در مورد تدریس مطرح کردند. افزایش درک فهم مسئله و ارتقاء دانش ریاضی دانش اموزان در زمینه حل مسئله، افزایش اعتماد به نفس ، انجام فعالیت های گروهی ، فعالیت های جذاب آموزشی، استفاده از مواد آموزشی و کمک آموزشی متناسب با تدریس، علاقمندی به مشارکت در فعالیت های مجازی از جمله فواید تدریس درس پژوهی بود.

کلیدواژه ها

درس پژوهی، حل مسئله ، الگو سازی، حدس و آزمایش ، ریاضی ، اعتماد به نفس، واتساپ ، محتوا الکترونیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.