تدوین الگوی علاقه مند کردن دانش آموزان دوره ابتدایی ناحیه یک بندرعباس به آموزش مجازی در دوران کرونا بارویکرد داده بنیاد

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP08_1587
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 170
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدیه بهرامی

کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی، آموزگار پایه ششم دبستان پسرانه صنعتی ناحیه یک شهرستان بندرعباس ،هرمزگان

سمیرا بهرامی

کارشناسی جغرافیا، آموزگار پایه اول دبستان پسرانه ۱۳ آبان ناحیه یک، شهرستان بندرعباس، هرمزگان

سیده سکینه نیاستی

کارشناسی آموزش ابتدایی، آموزگار پایه ششم دبستان پسرانه صنعتی ناحیه یک شهرستان بندرعباس،هرمزگان

چکیده

هدف پژوهش حاضر تدوین الگوی علاقه مند کردن دانش آموزان دوره ابتدایی ناحیه یک بندرعباس به آموزش مجازی در دوران کرونا بارویکرد داده بنیاد بود. پژوهش حاضر رویکرد تفسیری، روش کیفی، استراتژی داده بنیاد واز لحاظ هدف کاربردی بود. جامعه آماری پژوهش شامل خبرگان و معلمان و مدیران مدارس ابتدایی بود.. نمونه مورد مطالعه این پژوهش را ۱۵ نفر از خبرگان مدیران ومعلمان دوره ابتدایی را تشکیل می دادند که به صورت هدفمند انتخاب گردید . جمع آوری دادهها بر اساس مصاحبه نیمه ساختار یافته انجام گرفت. تجزیه و تحلیل دادهها به صورت تحلیل محتوا جهت استخراج شاخص های عمومی ومصاحبه در بخش تئوری داده بنیاد جهت استخراج شاخص های اختصاصی با استفاده از نرم افزار مکسکیودا و نرم افزار SPSS انجام پذیرفت. . نتایج حاصل از کدگذاری باز و محوری، ۶بعد از ۱۹ زیر مولفه و ۶۶ مفهوم منجر شد. که توانایی ها وباورهای دانش آموز به عنوان زمینه محیطی مدل تعیین گردید. در ادامه علل تعامل معلم با دانش آموز منجر به مقوله محوری (علاقمند کردن دانش آموزان به آموزش مجازی در دوران کرونا)می شود. بعد خانواده به عنوان مداخله گر در این مدل مطرح شد. در نهایت استراتژی های شیوه تدریس معلم و محیط تدریسمنجر به خود تنظیمی می شود.

کلیدواژه ها

علاقه مند کردن، دانش آموزان، دوره ابتدایی، آموزش مجازی، دوران کرونا.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.