چگونه توانستم مهارت خواندن را در دانش آموز پایه اول بهبود بخشم.
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP08_0465
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 234
نویسندگان
کارشناسی ارشد، آموزش بهسازی منابع انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی، اداره آموزش و پرورش شهرستان بندرعباس، آموزشگاه پسرانه شجره طیبه ندسا شعبه امام حسین(ع)
چکیده
هدف از این پژوهش بهبود مهارت خواندن امیرمحمد دانش آموز کلاس اول و همچنین شناسایی علت ضعف خواندن او میباشد. این تحقیق به روش اقدام پژوهی انجام شده و با ابزار مشاهده، مصاحبه، پرسشنامه و مطالعه ی منابع علمی مختلف و تشخیص و ارائه راهکارهای مناسب جهت بهبود و تقویت مهارت خواندن پرداخته شد. با تشخیص این مسئله که امیرمحمد تکالیف را به خوبی و با خطی زیبا انجام میداد و در نوشتن مشکلی نداشت و حتی دیکته ها را گاهی بدون غلط و گاهی هم یک یا دو غلط املائی داشت. اما از روی درس به راحتی نمیتوانست بخواند. بنابراین به بررسی علل ضعف خواندن او پرداختم و با ارائه راهکارهایی مانند مشاوره با اولیاء جهت همکاری، انجام فعالیتهای گروهی و متنوع، تهیه کتاب دقت و همچنین روشهای درمانی دکتر تبریزی و راهکارهای دیگر مانند تهیه کارتهای کلمات، سینی شن و غیره در تغییر وضعیت موجود و حل مسئله نمودم.نتایج چشمگیر به دست آمده از این اقدام پژوهی عبارت است از: ارتقاء وضعیت دانش آموز به وضع مطلوب افزایش اعتماد به نفس دانش آموز علاقه به کتاب و کتابخوانیاستقبال دانش آموز ان و اولیاء از روشهای اجرا شده در کلاس علاقه به انجام کار گروهی پیشرفت مهارت خواندن در دانش آموز انکلیدواژه ها
خواندن - روشهای آموزش - پیشرفتمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.