چگونه توانستم مشکل بدخطی محمد حسین ، دانش آموز پایه دوم را بهبود بخشم؟
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP08_0444
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 299
نویسندگان
کارشناسی ارشد،روانشناسی عمومی،دانشگاه شیراز، مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود، آموزشگاه مولوی
کارشناسی ارشد ، مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد شاهرود، مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود، آموزشگاه مولوی
چکیده
زبان نوشتاری، اجرای حرکتی - ترسیمی و زنجیره ای نمادهایی است که به وسیله ی آن ها افکار و دانش انتقال می یابند .یکی از مشکلات موجود در مدارس،که سه رکن اساسی مدرسه(معلم،فراگیر،اولیا) با آن درگیر هستند؛ نحوه ی نوشتن و میزان خوش خطی فراگیران می باشد. از طرفی دیگر خوش خطی با شخصیت و توانایی افراد، رابطه ی مستقیم دارد. شنیدن و خواندن وسیله ایست برای پی بردن به افکار دیگران و گفتار و نوشتن وسیله ایست برای آگاه ساختن دیگران از مقاصد و افکار خود. بنابراین تمام کوشش هایی که در زمینه آموزش زبان در دبستان انجام می گیرد باید در جهت پرورش ارکان چهارگانه آن یعنی شنیدن – گفتن – خواندن و نوشتن باشد.محتوا و قالب در هنر نوشتن، چون روان و کالبد در بشر است که از هم جدایی ناپذیرند. با توجه به اهمیت خوشنویسی در کودکان در این مقاله به بررسی این مسئله پرداختم که چگونه میتوانم مشکل بدخطی دانش آموز پایه دوم ، محمد حسین را بهبود بخشم؟با مشاهده ی مشکل بد خطی و نازیبا نویسی یکی از دانش آموزان ، در صدد جستجوی راه کا رهایی برای رفع این مشکل برآمدم. .پس از مشورت با اولیا وهمکاران و معلم راهنما ، اقدام به اجرای راه کارهایی برای بهبود خط این فراگیر نموده و اقدامات ترمیمی خود را نسبت به خط فراگیر مورد نظربه کار بستم.هدف پژوهش حاضر رفع بدخطی یکی از دانش آموزان پایه دوم ابتدایی (درحد توان پایه )در سال تحصیلی ۹۷-۹۸ است. روش پژوهش اقدام پژوهی است و برای جمع آوری اطلاعات بیشتر از منابع گوناگون همچون مشاهده ی مستقیم رفتار دانش آموز- مصاحبه با والدین معلمان مدیر و سرگروه آموزشی- مصاحبه با اولیاو...مطالعه کتاب ها و مجلات– وهمچنین بررسی پیشینه ی تحقیقات دراین رابطه -شناسایی عوامل موثر بر ایجاد مساله و عملی کردن راه حل های پیشنهادی پرداختم . سپس تمرینات (از جمله تمرینات صحیح-پرورش حرکات نوشتن و...)به صورت هفتگی به دانش آموز داده شدکلیدواژه ها
تحلیل محتوا – سلامت معنوی – کتاب هدیه های آسمانی –دوره ابتداییمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.