بررسی تأثیر زاویه برخورد زلزله بر پارامتر شکل پذیری لرزه ای در سازه های غیرالاستیک
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش منطقه ای مصالح ساختمانی و تکنولوژی های نوین در مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: RCBMNTCE01_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1574
نویسندگان
عمران - سازه، کارشناسی ارشد، کارشناس فنی شرکت مهندسین مشاور سازه و انر
عمران- سازه، دکتری، هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
آب، کارشناسی ارشد، کارشناس شرکت مشاور و مهندسی پشیبان تصمیم مدیران
چکیده
این مقاله به بررسی تأثیر زاویه برخورد زلزله بر روی پارامتر شکل پذیری لرزه ای EDP (پارامتر تقاضای مهندسی)، در سازه های غ یرالاستیک م یپردازد. مدل های سازه ای بررس یشده در اینتحقیق، شامل مدل هایی با درجه غ یرالاستیسیته مختلف، نسبت میرایی ۵ درصد درصد و پریودهای سازه ای بین ٢ /0 تا 2 ثانیه م یباشد. در این تحقیق از زلزله های ثبت شده حرکت زم ینهای خاکی سفت و زم ینهای سنگیاستفاده شده است. هدف از انجام این تحقیق نشان دادن این موضوع می باشد که زاویه بحرانی (زاویه برخوردی که در آن edpماکزیمم م یشود)، م یتواند در هر زاویه برخوردی بوجود آید. با انجام این تحقیق نتیجه م یشود که برای یک زلزله مشخص وپریود معلوم، زاویه بحرانی به صورت غیر قابل پی شبینی با افزایشدرجه غیر الاستیسیته، تغییر م یکند. به همین ترتیب نتایج نشان م یدهدکه به طور متوسط اعمال یک زلزله در جهت محورهای اصلی یکساختمان غ یرالاستیک، تقاضای تغییر شکل حداکثر را در مقایسه بانتایج حاصل از زاویه برخورد در سایر حالات، کمتر نشان م یدهد وهمچنین برای یک درجه غ یرالاستیسیته مشخص، میانگین تغییر شکل حداکثرتمامی زوایای برخورد، نسبت به میانگین تغییر شکل حداکثر، هنگامیکه مؤلفه های حرکات زمین تنها در جهات محورهای اصلی ساختمان واردم یشود، با پریود لرزه ای افزایش م ییابد.کلیدواژه ها
زاویه برخورد زلزله,edp(پارامتر تقاضای مهندسی) , ،شکل پذیری، زاویه بحرانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.