بررسی اثرات نانوذرات سیلیس بر ویژگیهای مقاومتی کامپوزیتهای پایه سیمانی حاوی الیاف سلولوزی سولفیت
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی بتن ایران
- کد COI اختصاصی: NCCICI02_027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1267
نویسندگان
کارشناسی ارشد
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس، گروه صنایع چوب و کاغذ
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس گروه صنایع چوب و کاغذ
مسئول واحد پژوهش و تحقیقات، گروه بتن و مصالح پیشرفته، پژوهشکده توسعه
چکیده
بکارگیری الیاف طبیعی در حوزه های مختلف پژوهشهای نوین جایگاه ویژه ایی را به خود اختصاص داده است. یکی از این موارد، استفاده از آنها در ساخت کامپوزیتهای پایه سیمانی میباشد. الیاف طبیعی دارای انواع بسیار متنوعی می باشند که یکی از پر کاربردترین آنها الیاف کاغذی است که از فرایند شیمیایی سولفیت بدست می آید. این الیاف دارای مصارف متعددی است که از آن جمله، استفاده از این الیاف در ساخت فرآورده های سلولزی بهداشتی می باشد. بسیاری از کارخانه های تولید کننده فرآورده های سلولزی بهداشتی به دلیل عدم دسترسی به تکنولوژی مناسب تنها از الیاف هایی با حداقل طول بیشتر از 3000 میکرون استفاده نموده و الیاف های ریزتر را به عنوان زائدات از چرخه تولید خارج مینمایند. در این پژوهش با بکارگیری این زائدات در ساختار مصالح پایه سیمانی (خمیر سیمان) در کنار نانوذرات سیلیس و مواد افزودنی شیمیایی فوق روان کننده، هدف ایجاد یک کامپوزیت سیمانی با مقاومت مکانیکی مناسب میباشد. در همین راستا با افزودن درصدهای مختلف وزنی الیاف سولفیت (5، 10 و 15% نسبت به وزن مواد چسبنده) و مقادیر کم نانوذرات سیلیس (0، 0/5 و 1% ) در ساختار خمیر سیمان حاوی فوق روان کننده بر پایه پلی کربوکسیلات، به بررسی خواص مکانیکی نمونه های خمیر سیمان از جمله مقاومتهای فشاری و خمشی در سنین 7 و 28 روزه پرداخته شده است. همچنین آزمایش تعیین چگالی نمونه های ساخته شده به منظور بررسی تغییرات وزنی کامپوزیت های پایه سیمانی دارای الیاف سولفیت و نانوذرات صورت پذیرفت. در نهایت جهت بررسی عملکرد ریزساختاری ترکیب الیاف سولفیت و نانوذرات سیلیس، آزمایش میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) در طرحهای مختلف انجام گرفت.کلیدواژه ها
کامپوزیت پایه سیمانی، الیاف سولفیت، مدیریت زائداتمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.