پیش بینی خطای نرم افزار با استفاده از تکنیک های یادگیری ماشین

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ICPCONF08_089
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 178
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی نوروزی

دانشجوی ارشد نرم افزار، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی، کرمانشاه،

آشنا محمودی

دکتر گروه کامپیوترموسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه ایران

چکیده

تکنیک های یادگیری ماشینی برای یافتن نقص، خطا، ابهام برای دستیابی به کیفیت، قابلیت نگهداری و قابلیت استفاده مجدد در نرم افزارمورد استفاده قرار می گیرند. تکنیک های پیش بینی خطای نرم افزار برای پیش بینی خطاهای نرم افزار با استفاده از تکنیک های آماریاستفاده می شوند. با این حال، تکنیک های یادگیری ماشینی نیز در تشخیص خطای نرم افزار ارزشمند هستند. این مقاله یک نمای کلی ازپیش بینی خطای نرم افزار با استفاده از تکنیک های یادگیری ماشین برای پیش بینی وقوع خطا ارائه می دهد. این مقاله همچنین روش هایمرسوم را ارائه می دهد. هدف آن توصیف مشکل مستعد بودن خطا است. پیش بینی نقص نرم افزار یکی از مهم ترین موارد پژوهشی درحوزه مهندسی نرم افزار می باشد. وجود نقص در سیستم نرم افزاری یک تهدید جدی برای کیفیت نرم افزار به شمار می رود و موجب عدمانطباق محصول با نیاز مشتری می شود. ازطرفی یکی از فاکتورهایی که منجر به تعداد بالای خطاهای نرم افزاری و در نتیجه تولید نرمافزاری با کیفیت پایین می شود، محدودیت منابع تضمین کیفیت می باشد. بنابراین با توجه به محدودیت منابع بهتر است ابتدا ماژول هاییکه مستعد نقص هستند شناسایی شده، سپس منابع را برای رفع نقص صرف این ماژول ها کنیم. مدل های تشخیص نقص در ماژول هاینرم افزاری تاکنون توسط محققان زیادی مورد مطالعه قرار گرفته است و این در حالی است که بسیاری از روش های پیش بینی ماژول هاینقصدار هنوز در مرحله اولیه می باشند و نیازمند تحقیق بیشتر برای رسیدن به مدل های قوی هستند. دراین مقاله به بررسی ادبیاتمهندسی نرم افزار در مورد پیش بینی نقصهای نرم افزاری خواهیم پرداخت. توضیحات این مقاله منعکس کننده اطلاعات اکثر مقالاتچاپ شده در زمینه تحلیل و بررسی مدل های پیش بینی نقص نرم افزاری می باشد.

کلیدواژه ها

یادگیری ماشین، پیش بینی، خطا، نرم افزار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.