مدیر زن مسلمان ایرانی ایده آل در آیینه الگوی پیشرفت پنجاه ساله

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین همایش زن مسلمان ایرانی در آیینه الگوی پیشرفت پنجاه ساله
  • کد COI اختصاصی: MUSWOM02_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 178
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

لیلا صالحی زاهد

گروه اتاق عمل ، واحد علوم پزشکی تهران ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایران ، کارشناس ارشد پرستاری گرایش آموزش داخلی- جراحی ،عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

لیلا نوری قزلجه

کارشناسی اتاق عمل ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایران ، دانشکده پیراپزشکی ، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

چکیده

در این مقاله تلاش ما بر معرفی یک مدیر زن مسلمان ایده آل است که دلالت بر پیشرفت های پنجاه سال گذشته ایران دارد. بررسی ها نشان می دهد رویکرد های زنان در مدیریت به جای کمی، کیفی است و به دنبال بهترین بهره از افراد تحت مدیریت خود هستند. یک مدیرزن ، فردی است که هوش هیجانی و استراتژیک را باهم ترکیب می کند تا نیاز های سازمان خود را متوجه شود و بداند چگونه باید آن ها را تغییر بدهد تا بهبود پیدا کنند . زنان همدل هستند و کمتر به دنبال منافع شخصی خود هستند و به محل کار به عنوان یک سازمان اجتماعی علاقه مند هستند. اینها چندین ویژگی هستند که باعث شده زنان مدیران برتر و خوبی باشند . شباهت هایی بین زنان مدیر موفق و ایده آل با روایت زنان موفق در فرهنگ های اسلامی چه در گذشته و چه در حال وجود دارد که موجب شگفتی است که نه تنها زنان «مدیر قوی خانواده» هستند ، بلکه در دوران مدرن فعلی نیز بعد از فارغ التحصیلی وارد مشاغل حرفه ای می شوند و می درخشند . آنها در حقیقت دو سازمان را مدیریت می کنند، یک مادر و همسر نمونه که درمدیریت خارج از خانه هم موفق هستند. جایگاه زن در قبل و بعد از انقلاب بسیار متفاوت است. زنان ثابت کردند که یک زن مسلمان در سایه ایمان و آگاهی می تواند نقش اساسی در تحولات تاریخی و جهانی ایفا کند .حضور زنان در عرصه های سیاسی و فرهنگی و علمی از برکات انقلاب اسلامی است. امام خمینی(ره) با ارائه الگوهای مختلف زنان را به حضور و مشارکت در عرصه های گوناگون در همه عرصه ها فراخوانده اند. انقلاب اسلامی با احیای شخصیت و جایگاه زن ارزش واقعی آن را به ارمغان آورد . در پرتو انقلاب اسلامی توانمندی های زنان در عرصه های مختلف به فعلیت رسید و بانوان ایرانی در مسیر موفقیت گام بر میدارند. از این رو ما در این مطالعه به بررسی ویژگی های یک مدیر زن مسلمان ایده آل در سایه الگوی پیشرفت پنجاه ساله انقلاب و بررسی ابعاد آن می پردازیم .

کلیدواژه ها

زن مسلمان ایرانی ، مدیر زن مسلمان ایرانی ، مدیر زن ایده آل ، الگوی پیشرفت پنجاه ساله

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.