بررسی تاثیر استفاده از شبکه های اجتماعی بر سبک زندگی دانش آموزان دخترمطالعه موردی(دبیرستان های متوسطه دوره اول ناحیه ۱ شهر ساری)
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در تعلیم و تربیت، روانشناسی و مشاوره ایران
- کد COI اختصاصی: RTCONFE05_132
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 288
نویسندگان
دانشجوی دکتری مدیریت رسانه دانشگاه آزا د اسلامی واحد قائم شه ر
دکتری مدیریت رسانه، عضو هیئت علمی دانشگاه آزا د اسلامی واحد نور
چکیده
رسانه ها در سده معاصر، به واسطه کشف و به کارگیری تکنولوژیهای جدید ارتباطی تا عمق جوامع نفوذ کرده و از تاثیر به سزا و تعیین کننده ای در جهت دهی افکار عمومی برخوردار گشته اند.یکی از پرکاربردترین و محبوب ترین انواع رسانه های اجتماعی را شبکه های اجتماعی تشکیل می دهند. گرایش به شبکه های اجتماعی با توجه به دامنه و تنوع فعالیت ها افزایش یافته و به صورت ناخودآگاه بر سبک زندگی کاربران تاثیر می گذارد.بر همین اساس تحقیق حاضر با توجه به اهمیت موضوع با روش میدانی ، تکنیک پیمایش و ابزار پژوهش پرسشنامه به بررسی تاثیر شبکه های اجتماعی بر سبک زندگی دانش آموزان دختر پرداخته است . جامعه ی آماری تحقیق حاضر دانش آموزان دختر دبیرستان های متوسطه دوره اول ناحیه ۱ شهر ساری می باشد، که حداقل از یکی از شبکه های اجتماعی استفاده می نمایند که ۳۴۰ نفر از آنان با استفاده از فرمول کوکران به عنوان حجم نمونه انتخاب شده اند. روش نمونه گیری، نمونه گیری خوشه ای چندمرحله ای است . یافته های تحقیق نشان می دهد: همبستگی مستقیم و با شدت متوسطی ((r=۰/۲۱ بین دو متغیر استفاده از شبکه های اجتماعی و مدگرایی (نوع پوشش لباس، زیور آلات، طرز آرایش و ...) وجود دارد؛ همبستگی مستقیم و با شدت متوسطی ((r=۰/۴۲ بین دو متغیر استفاده از شبکه های اجتماعی با تفریح و سرگرمی و چگونگی اوقات فراغت وجود دارد؛ همبستگی مستقیم و با شدت متوسطی ((r=۰/۴۸ بین دو متغیر استفاده از شبکه های اجتماعی با نوع و نحوه مصرف غذایی وجود دارد؛ همبستگی مستقیم و با شدت متوسطی ((r=۰/۱۲ بین دو متغیر استفاده از شبکه های اجتماعی و روابط با جنس مخالف وجود دارد.کلیدواژه ها
شبکه های اجتماعی ، سبک زندگی ، نوجوانان.مقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.