دیدگاه حقوقی ایران و اسلام در زمینه گردشگری

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: چهارمین همایش علمی سراسری دانشجویی جغرافیا
  • کد COI اختصاصی: IGSCUT04_115
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1378
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صدراله طیبی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته ی جغرافیا و برنامه ریزی توریسم دانشکده جغر

سکینه دزکوهی

کارشناس حقوق

چکیده

حقوق گردشگری به مسائلی چون قلمرو جغرافیایی ، قوانین و مقررات گردشگر و جامعه ی میزباان ، ضرورت های رعایت موازین اخلاقی انسان منطبق بر احکام ادیان آسمانی و حکاومتی ، تکالیف و وظای هریک از عناصر گردشگری ) مردم ، گردشگر و دولت ها ( و ... اشاره می کند . دین اسلام دارای اصول و قوانین الهی است که در خصوص سیر و بازدید بشر از مواها الهای جاذبه های – طبیعی ، تاریخی و فرهنگی گسترده در جهان و همچنین برای تمامی عناصر و بخشهای – گردشگری حقوق خاص در نظر گرفته است . گردشگری همچون دیگر فعالیت های بشر می بایستدارای ضوابط و حقوق خاص خود در داخل و خارج از مرزهای سرزمینی باشد . روش تحقیق مورداستفاده در این مقاله توصیفی تحلیل بوده و روش جمع آوری اطلاعات و داده های لازم ، اسنادی –و کتابخانه ای می باشد . براساس یافتاه هاای تحقیاق ، سفارشاات دیان اسالام در زمینه ی حقوق گردشگری با هدف کس کمال انسان و سعادت بشریت می باشد . نگاه اسلام به گردشگری نگاهیآینده نگر برای تمامی جوامع بشری است و پایداری را یک اصل مهام مای داناد. باا بررسای حقاوق گردشگری در اسلام مشاهده می شود که متد اسلام در زمینه ی وضع قو.انین گردشگری براساس این مساله است که ؛گردشگری ابزاری برای جهان بینی الهی است

کلیدواژه ها

دین اسلام ، گردشگری ، حقوق گردشگری ،حقوق بین الملل ، ایران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.