تحلیل اجزاء محدود روش های پول آف، شکافت و پوش اوت برای تعیین چسبندگی بین لایه تعمیری خودتراکم و بستر بتنی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: GPACONF09_119
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 240
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عطااله مولایی

دانشجوی ارشد عمران-سازه ، تاکستان

حسین مهدیخانی

استادیار گروه مهندسی عمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تاکستان

اویس قدوسیان

استادیار گروه مهندسی عمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی ، تاکستان

چکیده

بتن خودتراکم بتنی است که بدون نیاز به ویبره می تواند فضای قالب را حتی در صورت وجود آرماتورهای سنگین به خوبی پر کند. همین ویژگیباعث شده است که این نوع بتن گزینه بسیار خوبی برای کارهای تعمیراتی و مرمت انواع سازه ها، به ویژه سازههای بتنی به حساب آید. ترمیمیک عضو بتنی به کمک یک لایه بتنی دیگر یا ژاکت بتنی از روش های مرسوم و موثر و نسبتا ارزان قیمت برای تعمیر و مقاوم سازی سازه هایبتنی است. چسبندگی مناسب لایه تعمیری به بتن قدیم، یکی از مهمترین عواملی است که باعث دوام بهتر سازه تعمیری خواهد شد، تا همعوامل مهاجم خارجی نتوانند به داخل عضو نفوذ کنند و هم عضو در مقابل تنش های وارده تا حد ممکن عملکرد یکپارچه ای از خود نشان دهد.لذا در این مطالعه به بررسی سه روش مهم در تعیین چسبندگی دو لایه بتنی به یکدیگر یعنی روش های پول آف، شکافت و پوش اوت به کمکروش اجزاء محدود پرداخته شده است. مدل های ساخته شده انطباق بسیار مناسبی با نتایج آزمایشگاهی از خود نشان دادند.

کلیدواژه ها

اجزاء محدود، چسبندگی، پول آف، شکافت، پوش اوت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.