گردشگری مجازی با استفاده از تکنی کهای API مطالعه موردی: جزیره کیش
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین همایش علمی سراسری دانشجویی جغرافیا
- کد COI اختصاصی: IGSCUT04_101
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1345
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی, دانشکده جغ
چکیده
فعالیت گردشگری امروزه به عنوان یکی از مهمترین و پویاترین فعالی تها در جهان مطرح است، به طوری که شمارگردشگران خارجی و داخلی و میزان درآمدزایی آن در سطح جهانی پیوسته روبه افزایش می باشد. دریاها با جاذبه های خاص خود، از نظر همگان سریعترین نواحی در حال رشد گردشگری معاصر است، در همین راستا گردشگران به دنبال مقصد های گردشگری هستند که دارای جاذب ههای ترکیبی زیادی مانند طبیعی، فرهنگی و تاریخی باشند. گستره زیبا و نیلگون خلیج فارس به ویژه جزیره کیش می تواند به عنوان قطب گردشگری دریایی با تاکید بر جاذبه های تاریخی و فرهنگی مطرح شود. توسعه ی تکنولوژ یهای جدید ارتباطی در سا لهای اخیر، به حدی رسیده است که برای به دست آوردن اطلاعات از سراسر دنیا دیگر نیازی به سفر واقعی و حضور در محل احساس نمی شود. انسان در دنیای امروز، قادر است از درون خانه ی خود، با استفاده از امکانات فضای مجازی، در هر زمان که بخواهد، به مناطق دوردست سفر کند. از دیدگاه صاحبنظران، گردشگری مجازی، نقش مکملی برای گردشگری واقعی دارد و می تواند زمینه ساز و محرک سفر به فضای واقعی باشد. ازاینرو آشنایی با تکنیک های موجود در زمینه خلق فضای مجازی، به ویژه تکنیک های رایگان، با قابلی تهای بسیار در این زمینهمی تواند در جذب بیشتر گردشگر به این مناطق با توجه به پتانسیل بالای آن ها مؤثر باشد. شبکه جهانی وب با گسترش یافتن در بین تمامی رشته ها، امری است که نباید در این شاخه از علم نیز نادیده گرفته شود. رشد و توسعه ی مرورگرهای مکانی، همچون،Google Map و Google Earth در برابر مشکلات و محدودیت های سایر تکنیک ها با در اختیار قرار دادن امکاناتی به صورت رایگان برای عموم موجب جلب توجه همگان شده است. استفاده از قابلیت های این مرورگرها در خلق فضای مجازی بررسی آن ها را می طلبد، به نحوی که جواب گوی نیازها جهت تحقق اهداف، آن هم با صرف کم ترین هزینه ممکن باشد. در نتیجه با توجه به قابلیت های تکنیک های مختلف، وب سایت گردشگری مجازی جزیره کیش پیشنهاد گردیدکلیدواژه ها
جزیره کیش، گردشگری مجازی .Google Earth API ، Google Map API ، Geobrowsersمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.