مدیریت پسماند شهری در ایران
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین همایش علمی سراسری دانشجویی جغرافیا
- کد COI اختصاصی: IGSCUT04_017
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3558
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشکده جغرافیا، دا
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشکده جغرافیا، دا
چکیده
امروزه، متأسفانه شهرهای ما به خصوص کلانشهرها مسیر مصرف گرایی را می پیمایند که تولید انبوه زباله از نتایج اجتناب ناپذیر این مسیر می باشد. بر اساس آخرین آمارها ایرانیان در حدود 04 هزار تن و تهرانی ها بیش از 7 هزار تن زباله در روز تولید می کنند. از این میزان 53 درصد زباله خشک است. زباله ای که در صورت بازیافت صحیح می توان بخش عمده ای از آن را دوباره به چرخه مصرف بازگرداند. همانطور که می دانیم زباله عنوان طلای کثیف را کسب نموده که بیشتر زباله خشک مدنظر این عنوان است. زباله خشک شامل انواع کاغذ، انواع فلزات، شیشه، پلاستیک و . . . می شود که دارای ارزش اقتصادی است. تهران به تنهایی روزانه نزدیک به 0344 تن زباله خشک تولید می کند. بنا به این پژوهش، شهرداریها با مدیریت و سازماندهی صحیح پسماندهای شهری، در خدمت گرفتن جمع کنندگان پراکنده زباله در شهرها به نفع شهرداری، وضع قوانین متناسب با این مقوله و . . . می تواند به منبع چشمگیر درآمدی دست یابد. روش تحقیق در این پژوهش توصیفی تحلیلی است که روش گردآوری اطلاعات به صورت اسنادی )کتابخانه - ای( می باشد.کلیدواژه ها
پسماند شهری، شهرداری ها، منبع درآمد، سازماندهیمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.