روش طراحی فیلترهای وفقی غیرخطیLattice-Hammerstein

  • سال انتشار: 1382
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICEE11_273
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 893
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدحسین کهائی

استادیار دانشکده برق, دانشگاه علم و صنعت ایران

مهدی تربتیان

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده برق, دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

نارسائیهای فیلترهای خطی در سیستمهایی که ماهیت غیرخطی دارند، استفاده از مدلهای غیرخطی را ناگزیر می سازد. انتخاب نوع مدل غیرخطی به مشخصات سیستم تحت مطالعه بستگی دارد. بدین متظور سریهای چندجمله ای غیرخطی مانندVolterra در کاربردهای مختلف مورد توجه زیادی قرار گرفته اند. ساختارهای lattice و transversalسری Volterra با الگوریتمهای وفقی مختلف قبلا ارائه شده است. در عین حال علی رغم توانائیهای سری Volterra در مدلسازی سیستمهای غیرخطی، تعداد ضرایب این سری زیاد بوده و منجر به محاسبات زیادی میگردد. در این مقاله استفاده از سریHammerstein با ساختاری بسیار ساده تر از Volterra پیشنهاد میگردد. سپس ساختار Lattice-Hammerstein طراحی شده و فیلتر وفقی Lattice-Hammerstein با الگوریتم LMS ارائه خواهد شد. نتایج شبیه سازی، همگرائی فیلتر پیشنهادی در مدلسازی یک سیستم ناشناخته را بخوبی نشان می دهد

کلیدواژه ها

فیلتر های غیر خطی، سری Volterra سری Hammersteinساختار Lattice الگوریتم وفقی LMS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.