تست اتوماتیک رله های دیفرانسیل

  • سال انتشار: 1382
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICEE11_164
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1662
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین عسکریان ابیانه

دانشیار دانشگاه امیرکبیر

پرویز امیری

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید رجایی

بهرام گل کیان

دانشجوی کارشناسی ارشد

محمد کریمی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد دانشگاه امیرکبیر

چکیده

دراین مقاله نحوه عملکرد و ساختمان یک آزمایشگر رله های حفاظتی براساس کامپیوترهای شخصی شرح داده می شود این آزمایشگر به دلیل بهره مندی از کامپیوتر قابلیت برنامه ریزی برای تست انواع رله های حفاظتی را دارد از طرفی سخت افزار این دستگاه با دارا بودن خروجیهای ولتاژ و جریان سه فاز امکان تست انواع رله های الکترومغناطیسی استاتیکی و دیجیتال را فراهم می سازد یکی از ویژگیهای بارز این دستگاه توانایی بازسازی سیگنالهای بدست آمده تحت شرایط گذرا می باشد نرم افزاری که دراین مقاله ارایه می گردد برای تست رله های دیفرانسیل در حالت ماناد و گذرا طراحی شده است و درآن ترانسفورمر قدرت و ترانسفورمر های جریان با منحنی مغناطیسی غیرخطی مدل شده اند درپایان برای نمونه نتایج تست یک رله دیفرانسیل ارایه شده است.

کلیدواژه ها

تست رله - آزمایشگر کامپیوتری - دیفرانسیل - مانا - گذرا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.