مدلسازی سیستم ایمنی بدن با استفاده از الگوریتمهای ژنتیکی و بررسی قابلیت آن در حفظ پراکندگی جمعیت آنتی بادیها

  • سال انتشار: 1382
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICEE11_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1499
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی سعادتمندطرزجان

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، دانشکده برق

حبیب رجبی مشهدی

دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده مهندسی

چکیده

سیستم ایمنی مهره داران، در حقیقت یک سیستم تشخیص دهنده ی توزی عشده با قابلیت تطبیق پذیری بالا است که ورود عناصر بیماریزا را شناسایی و اثر مخرب آنها را خنثی می کند. یکی از ویژگیهای گیج کننده ی سیستم ایمنی این است که گیرنده های ایمنی(آنتی بادیها) می توانند آنتی ژنهایی که قبلا به آنها آموزش داده نشده است را تشخیص داده، به آنها بچسبند. تصور می شود که سیستم ایمنی، با تولید طیف متنوعی از آنتی بادیها و پوشش وسیع فضای ورودی اش(آنتی ژنها)، به این قابلیت دست یافته است [ 1]. در این مقاله مدلی برای سیستم ایمنی بر پایه الگوریتمهای ژنتیکی به منظور بررسی قدرت وسرعت سیستم مذکور در ایجاد چنین پراکندگی ای در آنتی بادیهایش است ارائه شده است. این مدل نشان داد که سیستم ایمنی قادر است حتی در شرایط بسیار سخت نیز پاسخهای شبه بهین های ارائه دهد

کلیدواژه ها

سیستم ایمنی، الگوریتمهای ژنتیکی، آنتی ژن، آنتی بادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.