بررسی سازه های بتن مسلح با FRP
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی تحقیقات پیشرفته در علوم، مهندسی و فناوری
- کد COI اختصاصی: RSETCONF10_105
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 414
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی عمران، گرایش راه و ترابری، دانشگاه غیرانتفاعی بعثت، کرمان، ایران
چکیده
بتن مسلح به فولاد، مصالحی است که بنا به دلایلی همچون مقاومت فشاری مناسب، هزینه تهیه پایین و در دسترس بودن مصالح خام، بطور گسترده در سازه های مهندسی عمران بکار برده می شود. اما بتن مسلح تهیه شده از خمیر سیمان، سنگدانه های معمولی، و میلگرد های فولادی دارای نقاط ضعفی مانند وزن زیاد، خوردگی فولاد، و ترک های ناشی از جمع شدگی است که کاربرد آن را در مواردی محدود می کند. برای جبران این ایرادات، بتن های خاصی ابداع شده اند که در آنها از سنگدانه های سبک و تکه های مجزا و کوچک الیاف استفاده می شود و به جای میلگردهای فولادی، در جهت رفع مشکل خوردگی در مناطق ساحلی، از میلگردهای کامپوزیت پلیمری الیافی، استفاده می شود. از آن جا که استفاده از بتن های خاص با توجه به مزایای غیر قابل انکار آنها در حال گسترش بوده و نیز کاربرد آنها در کشوری مانند ایران در بسیاری از موارد توجیه و ضرورت دارد، لازم است مطالعات کافی در مورد جنبه های مختلف کاربردی آنها انجام گیرد.در تحقیق حاضر با تهیه یک برنامه آزمایشگاهی، به بررسی رفتار خمشی تیرهای بتنی ساخته شده از بتن سبک الیافی، مسلح به میلگردهای طولی از جنس کامپوزیت پلیمری شیشه (GFRP) پرداخته شده است.کلیدواژه ها
بتن مسلح، کامپوزیت، سازهمقالات مرتبط جدید
- آلاینده های نوپدید یا میکروپالستیک ها و عوارض آنها بر سلامت انسان
- Transformation in the Food Industry: The Role of Microbial Technologies in Improving Food Quality and Safety
- مروری بر ارزیابی چرخه حیات فرآیند تولید بیوروانکار از پسماند روغن خوراکی
- Measuring the pollution of underground water in Birjand plain using GIS system (research parameter: TDS in underground water)
- Accurate hourly forecasting of photovoltaic energy production using artificial intelligence algorithms: An approach based on the use of high-certainty inputs
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.