مطالعه ای از قضاوت حرفه ای، رشد شناختی، مدل قضاوت متفکرانه، طبقه بندی بلوم، مهارت هایی در یادگیری تفکر انتقادی در آموزش حسابداری

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در حسابداری، اقتصاد، مدیریت و بانکداری
  • کد COI اختصاصی: EEMCO03_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 203
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نعمت اله عالی پور

دانشجوی دکتری تخصصی حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد،رئیس گروه حسابرسی مالیاتی استان خوزستان

مهسا زنگنه

کارشناسی ارشد مدیریت دولتی ،گرایش سیستم های اطلاعاتی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد باغملک

چکیده

اغلب اساتید حسابداری و نیز حسابداران، در حال حاضر ضرورت به کارگیری مهارت های تفکر انتقادی در برنامه های آموزش حسابداری را پذیرفته اند ، این تغییر نگرش گویای تغییر اساسی از تاکید صرف بر یادگیری دانش حسابداری به سوی یادگیری و بکارگیری دانش حسابداری است ، بکارگیری دانش حسابداری، تاکید بر هدف یادگیری برای کاربرد آن دارد. هدف این مقاله عبارت است از خلاصه کردن آن چیزی که ما در مورد توسعه تفکر انتقادی در آموزش حسابداری می دانیم و نمی دانیم، تاکید بر شیوه های آموزشی که احتمالا موثر هستند، توصیه زمینه های کلیدی برای تحقیقات آینده و به چالش کشیدن آموزش حسابداری برای پیشرفت بیشتر در سال های اخیر، تحقیقات آموزش حسابداری نیاز دانشجویان به توسعه مهارت های تفکر انتقادی قوی تر را برجسته کرده است. در این مقاله، ما ادبیات آموزش عالی را برای شناسایی پیشنهادات کلیدی برای آموزش حسابداری به منظور توسعه همزمان مهارت های تفکر انتقادی مطلوب و دانش فنی حسابداری بررسی می کنیم ، بر اساس تحقیقات موجود در آموزش عالی، ما به مربیان حسابداری توصیه می کنیم که از یک مدل رشد شناختی - مدل قضاوت متفکرانه - برای درک بهتر تفکر دانشجویان و طراحی و به کارگیری فعالیت های یادگیری موثرتر استفاده کنند. توسعه مهارتهای تفکر انتقادی به سطح بالاتر، فارغ التحصیلان حسابداری فردا را قادر خواهد ساخت که به سازمان بهتر کمک کنند و اطمینان حاصل کنند که این حرفه ارتباط بین صنعت و دانشگاه و ارزش این رشته را حفظ می کند .

کلیدواژه ها

تفکر انتقادی، قضاوت حرفه ای و متفکرانه ، رشد شناختی، طبقه بندی بلوم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.