چالش ها و اثربخشی تفکر مخرب در کارآفرینی اجتماعی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی تحقیقات میان رشته ای در علوم مهندسی و مدیریت
- کد COI اختصاصی: IRCMS04_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 248
نویسندگان
عضو گروه مدیریت و خدمات اجتماعی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلانمدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان
چکیده
با ایجاد رشته نوظهور کارآفرینی اجتماعی، اعضای مراکز آکادمیک چندین دستور کار تحقیقاتی را مطرح ساخته اند تا جهت واحدی به مبانی و زمینه های نظری این مفهوم ببخشند. مقاله جاری یکی از این تلاش ها برای بررسی تعریف کارآفرینی اجتماعی و ارتباط آن با نوآوری اجتماعی و تفکر مخرب است. هدف این مقاله مروری درک دیدگاه های دانش آموزان و آشنایی آنها با کارآفرینی اجتماعی، اثربخشی آن در ایجاد تغییر اجتماعی، و چالش های موجود در این رشته تحصیلی است. این مقاله با اتخاذ یک تحقیق ثانوی که در آن، مطالعات اخیر درباره موضوع جاری بررسی می گردد، بینش های جدیدی را درباره ابعاد کارآفرینی اجتماعی فراهم می سازد. مقالات تحقیقاتی، کتاب ها، و مطالب منتشر شده درباره شرکت های اجتماعی، نوآوری، و تخریب (اختلال) به صورت دقیق مرور می گردند و بررسی می شوند تا نتیجه گیری های ارزشمندی را بدست آورند. این را از این مطالعه استنباط می کنیم که یک کسب و کار مخاطره ای اجتماعی موفقیت آمیز می تواند تاثیر مثبتی بر روی جامعه داشته باشد و به جامعه کمک کند، و همچنین مشخص شده است که مفاهیم آن باید ارزیابی گردد. تحقیقات مربوط به کارآفرینی اجتماعی متحد و همگرا نیستند و نیازمند بررسی های عمیق و شواهد عینی هستند که می توانند به مفاهیم عملی آن کمک کنند.کلیدواژه ها
کارآفرینی اجتماعی، نوآوری اجتماعی، تفکر مخرب.مقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.