مطالعه اثر ابعاد هندسی هسته ترانسفورماتورهای خشک رزینی بر شکل مودهای ارتعاش و نویز
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: بیستمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: ISME20_415
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1408
نویسندگان
مهندس مکانیک، شرکت ترانسفورماتور توزیع زنگان
دانشجوی دکترا رشته مکانیک، گروه مهندسی، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسل
چکیده
نزدیک شدن ترانسفورماتورهای خشک رزینی به محیط سکونت انسان لزوم به حداقل رساندن نویز و سر و صدای ناشی از کارکرد این ترانسفورماتورها را گوشزد می نماید. در این مقاله هسته چندترانسفورماتور خشک متداول ساخته شده توسط شرکت ترانسفورماتور توزیع زنگان در چند ردیف قدرتی متفاوت و با ابعاد حقیقی توسط نرم افزار تجاری انسیس آنالیز مودال شده و شکل مودهای طبیعی و فرکانس های متناظر ، با یکدیگر مقایسه گردیده است. جریان متناوب القایی و به نوبه خود تنش های ماکسول قائم بر [ صفحات ورق های هسته ناشی از الگوی شار مغناطیس در هسته [ 1 عامل اصلی تحریک نوسان های مکانیکی و ایجاد نویز های قابل شنیدن در هسته می باشد . ساختار لایه -لایه در هسته ترانسفورماتور در هنگام نوسان موجب تولید نویز می گردد که با توجه به دانش نگارنده گان ، این مقاله نخستین مقاله ای است که چنین ساختاری را در شبیه سازی عددی نوسانات هسته در نظر گرفته است . برای ایجاد کمترین میزان نویز، نخستین فرکانس طبیعی ارتعاش در هر چیدمانهندسی می بایست حداکثر اختلاف با فرکانس های تحریک را داشته باشد. سه پارامتر بی بعد هندسی HTR و ،HBR ،HPR تعریف شده و برای به حداقل رساندن نویز در هسته برای هر پارامتر رنج مطلوب پیشنهاد گردیده استکلیدواژه ها
ترانسفورماتور خشک رزینی- آنالیز مودال- کاهش نویز- انسیسمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.