بررسی نفوذ پرتابههای تلسکوپی در مقایسه با پرتابههای میلهای بلند در اهداف فلزی با شرایط مرزی مختلف

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: بیستمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ISME20_326
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 893
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیداسداله شاکر

دانشجوی دکترای مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

رحمت اله قاجار

دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

جمال زمانی

دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

چکیده

در سالهای اخیر پدیده نفوذ با توجه به اهمیت بالای آن درکاربردهای نظامی و غیر نظامی، توجه محققین را به سمت خود سوق داده است . وظیفه اصلی هر سلاح اعمال نیروی مخرب و ویرانگربه هدف مورد نظر است . پرتابه ها با توجه به اینکه حامل ماده منفجره باشند یا نه در دو دسته قرار می گیرند. پرتابههای فاقد مواد منفجره که به پرتابههای انر ژی جنبشی معروفند تنها با استفاده از ان رژی جنبشی یک پرتابه از جنس فلزات سخت سنگین و دارای سرعت زیاد قابلیت تخریب هدف را دارن د. از معیارهای مهم در ط راحی پرتابهها، میزان عمق نفوذ میباشد. شکل و هندسه پرتابه ازپارامترهایی است که بر عمق نفوذ تاثیر می گذارد. هدف از استفاده از پرتابه های تلسکوپی دستیابی به عمق نفوذ بیشتر در مقایسه با پرتابه های میله ای بلند با جرم مشابه می باشد. این تحقیق به بررسیعددی نفوذ پرتابه های تلسکوپی و میله ای در اهداف با شرایط مرزی مختلف و مقایسه آنها با یکدیگر می پردازد. به این منظور از نرم افزار AUTODYN که قابلیت مناسبی در شبیه سازی مسائل همراه با تغییرشکل های شدید مانند مسئله نفوذ را دارد استفاده می شود و به دلیل تقارن جنس و شکل هدف و پرتابه، مسأله به صورت دوبعدی مدل می شود. صحه گذاری نتایج این نرم افزار بر اساس کار مشابهی است که بر روی پرتابه های میله ای انجام شده و با نتایج آزمایش صحه گذاری شده است . مشاهده شده است که در پرتابه های تلسکوپی نسبت به پرتابه های میله ای با جرم مش ابه عمق نفوذ بیشتری را در هر هدفی ایجاد می کنند. در ضمن عمق نفوذ در اهداف متوالی با ضخامت کم، بیشتر از یک هدف با ضخامت زیاد م یباشد.

کلیدواژه ها

پرتابه میله ای بلند، پرتابه تلسکوپی، نفوذ، اهداف فلزی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.