الگوی مدیریت مصرف در پروژه های نوسازی شهری

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF08_636
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 142
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمزه غزنوی

گروه فناوری عمران؛ گرایش حمل و نقل شهری، دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرداری تهران

چکیده

چکیدهدر سال های اخیر به دلیل پیچیدگی و تحولات روز افزون جامعه جهانی، الگوی مدیریت مصرف در پروژه های نوسازی شهری و دیگر مصارف نقش اساسی در اقتصاد و سیاست هر ملت ایفا می کند و پیگیری دقیق دورنمای بخش انرژی و اتخاذ استراتژی مناسب از ارکان ا صلی حفظ ثبات و قدرت سیاسی اقتصادی هر کشور است. در همین راستا نوسازی شهری از یک اقدام عمرانی و مهندسی ساده به یک پدیده پیچیده دارای ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و کالبدی تبدیل شده است. مدیریت صحیح و توجه به واقعیات زمینه دو عامل اصلی موفقیت در پروژه های نوسازی شهری می باشند که عدم توفیق مدیریت شهری ایران در دستیابی به اهداف نوسازی براساس تکالیف قانونی، به دلیل بی توجهی به همین دو عامل اصلی بوده است. اصلاح الگوی مصرف معانی مختلفی می تواند داشته باشد که از جمله آن می توان به اصلاح روشهای موجود در زمینه استفاده صحیح و بهینه از منابع کشور در سطوح تولید و مصرف کالا و خدمات و یا تحقق فنآوری جدید و راهکارهای نوین به منظور جایگزینی شیوه ها و رفتارهای نهادینه شده و سنتی اشاره کرد. به عبارت دیگر هدف کلی از اصلاح الگوی مصرف شناخت عمیق از وضعیت میزان منابع و ذخایر قابل بهره برداری کشور و نیازهای جامعه، توزیع مناسب و بهینه منابع و تدوین سیاست ها و خط مشی های صحیح دولت با توجه به رشد جمعیت و ارتقاء استانداردهای سطح زندگی و جلوگیری از هدر رفت و اتلاف منابع است. در همین راستای اصلاح الگوی مصرف انرژی، الگوی مصرف انرژی در فرآیندهای صنعتی شامل سیمان، شمش آلومینیم، تولید کاغذ، آجر، شیشه، گچ، آهک، تایر وتیوب، روغن نباتی، کاشی و سرامیک، قند و شکر، اوراق فشرده چوبی و آهن و فولاد بر اساس استانداردهای مصرف انرژی می باشد.

کلیدواژه ها

واژگان کلیدی: مدیریت مصرف، پروژه های نوسازی شهری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.