تحلیل نسل کشی در میانمار و واکنش سازمان ملل متحد در قبال آن

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی مطالعات حقوقی و قضایی
  • کد COI اختصاصی: IJCONF11_075
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 175
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سنا حسین زاده قره لر

کارشناس ارشد حقوق جزا و جرمشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

چکیده

جنایت نسل کشی جدیترین و شدیدترین جنایت علیه بشریت است و امروزه در میان سایر جرم هایبین المللی، جرم جرم ها محسوب می شود، به طوری که دادگاه بین المللی کیفری برای روآندا (ICTR) درقضیه کامباندا آن را «جرم الجرائم» اعلام کرد. نسل کشی که با قرار گرفتن در چارچوب جنایت علیه بشریت، به عنوان یک اصطلاح در اسناد حقوق بین الملل ابتدا در احکام برخی از قضایای رسیدگی شده به موجب قانون شماره ی ۱۰ شورای کنترل که اولین آنها «قضیه عدالت» بود، پدیدار شد. در آن رای، نسلکشی به عنوان «تصویر اولیه ای از یک جرم علیه بشریت» توصیف شد. سازمان ملل متحد به عنوان مهمترین سازمان بین المللی در امر مبارزه با جرائم بین المللی از جمله نسل زدایی فعالیت می کند و در این خصوص، به نهادها و سازوکارهایی متوسل میشود. جستار پیش رو با هدف بررسی واکنش سازمان مللمتحد در قبال نسلکشی مسلمانان روهینگیا در میانمار با روش توصیفی تحلیلی به این نتیجه دستیافت که سازمان ملل در پیشگیری و اقدام مناسب چنین وضعیتی ناکام بوده است.

کلیدواژه ها

نسل کشی، میانمار، روهینگیا، سازمان ملل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.