پیچش مقاطع توپر با مرزهای دکارتی و قطبی از جنسFGM به روش DQ

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: بیستمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ISME20_187
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1880
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اصغر عطایی

عضو هیئت علمی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

سامان محمدزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

چکیده

پیچش از جمله بارگذاری های مهم در محورها و میله ها می باشد . بامعرفی مواد نوظهور با درجه بندی تابعی FGM) و استفاده از آنها در این سازه ها، نتایج جالب توجهی در مقایسه با حالت همگن می تواند حاصل شود، از جمله اینکه حداکثر تنش برشی در داخل مقطع، و نه روی مرز خ ارجی، رخ دهد .در این مقاله بررسی پیچش مقاطع مستطیل، دایره و قطاع دایره توپر از جنس FGM به روش 2DQ ارائه می گردد .معادله پیچش استوانه های الاستیک برای حالت ناهمگن بر پایه معادلات الاستیسیته و با توجه به اصل سنت وننت ، بر اساس تابع تنش پرانتل بیان می شود . مقدار تابع تنش پرانتل برای مقاطع توپر بر روی مرز صفر می باشد .ضریب پواسون ثابت در نظر گرفته در حالی که مدول برشی می تواند در دو جهت طولی و عرضی در مختصات دکارتی و دو جهت شعاعی و محیطی در مختصات قطبی تغییر نماید .هدف از حل مسئله بدست اوردن تابع تنش پرانتل در داخ ل مقطع و در نتیجه توزیع تنش می باشد .در بخش ارائه نتایج،محل ماکزیمم تنش برشی برای حالات خاص FGM تک جهته ارایه شده و با نتایج موجود در مراجع، مورد مقایسه قرار گرفته است همچنین، علاوه بر ارائه نتایج حالت خاص FGM تک جهته به منظور اعتبار سنجی روش، با مقایسه نت ایج ارایه شده و حالت همگن نتایج جالب توجهی بدست آمده است.

کلیدواژه ها

پیچش،مقاطع توپر دکارتی و قطبیFGM، تک جهته،روش عددی DQ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.