مدرسه مطلوب
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی چشم اندازهای نوین در مدیریت، حسابداری و کارآفرینی
- کد COI اختصاصی: EMECONF07_079
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 205
نویسندگان
فارغ التحصیل رشته علوم اجتماعی
چکیده
امروزه هدف مدارس فقط دانائی نیست بلکه می خواهیم انسان هائی پرورش دهیم که اطلاعات لازم و ضروری رابرای شناخت محیط خود داشته باشند و با آن اطلاعات تصوری درست از محیط اطراف و جهان خود به دست آورند مهارت های لازم وضروری را برای کارهائی که یک انسان در جامعه باید انجام دهد، داشته باشند انسان امروز باید بتواند بخواند، بنویسد، اخبار و اطلاعات راجمع آوری کند و در انجام دادن کارهای روزانه خود توانا باشد. بر این نکته واقفیم که دانائی و توانائی مقدمه ای برای انسان شدن است و انسان آنگاه انسان است که مسئولیت پذیر باشد وظایف خود را نسبت به خود و مردم و جهان و آفریدگار جهان بداند و انجام دهد و می داند ارزش او به میزان اثر بخشی در حیات جامعه است. مدرسه مطلوب انسان های اندیشه گر و دارای بینش علمی و توسعه یافته تربیت می کند. در مدرسه مطلوب دست و اندیشه همراه هم حرکت و عمل می کند. پس باید محتوای برنامه های آموزشی که امروزه مگان به ناکار آمد بودن آن از نظر پاسخ گفتن به اکثر نیازهای فردی و اجتماعی و جهانی و ملی اعتراف دارند. برای حرکت به سوی مدرسه مطلوب باید حجاب های تعصب برانگیز سنگ واره ای را کنار زده و نقادی علمی و حل مسئله را به جای آن بنشانیم. مدرسه مطلوب در جامعه متحول شده و نو، با انسانه ای پویا و اندیشه گر و با تشکیلات پاسخ گو وتحول خواه امکان پذیر است. در این مطالعه به ویژگی های مدرسه مطلوب پرداخته شده است.کلیدواژه ها
مدرسه، مطلوبیت، چشم انداز ۱۴۰۴.مقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.