پول شویی در حقوق بین الملل با تکیه بر مقررات (توصیه های)FATF

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی حقوق، فقه و فرهنگ
  • کد COI اختصاصی: LAWJC02_632
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 128
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد سعید طاهری موسوی

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد تهران غرب

شاپور پشتیبان

دانشجوی رشته حقوق بین الملل دانشگاه آزاد غرب تهران

چکیده

گروه ویژه اقدام مالی یک نهاد بین المللی است، که هدف آن تقویت و ارتقاء واکنش بین المللی در زمینه ی مبارزه با پول شویی می باشد. این نهاد، در اکتبر سال ۲۰۰۱ میلادی، رسالت خود را به مبارزه با پول شویی و مبارزه با تامین مالی تروریسم هم توسعه داده است. FATF چهل توصیه در مبارزه با پول شویی صادر کرده است. این توصیه ها یک چارچوب اساسی برای مبارزه با پول شویی ارائه میدهد و در سطح جهانی طراحیو اجرا می شود. همچنین بر پیشرفت اعضا در اجرای اقدامات مبارزه با پول شویی ، بررسی و گزارش روش ها و تکنیک های پول شویی نظارت می کند و تصویب و اجرای اصول مبارزه با پول شویی را در سراسر جهان تشویق می کند. هر کشور عضو به لحاظ سیاسی متعهد است که مطابق توصیه های چهل گانه با پول شویی مبارزه کند. نظارت بر نحوه پیشرفت اعضاء در پیروی از توصیه های چهل گانه از طریق یک فرآیند دو مرحله ای تسهیلمی شود

کلیدواژه ها

پول شویی، حقوق بین الملل، مقررات (توصیه های) FATF

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.