راه کارهای پیش رو در مناسبات بین المللی با محوریت ورود و اقامت اتباع بیگانه در استان خوزستان

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی حقوق، فقه و فرهنگ
  • کد COI اختصاصی: LAWJC02_236
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 214
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هرمز اسدی کوه باد

گروه حقوق، واحد رامهرمز، دانشگاه آزاد اسلامی، رامهرمز، ایران

صادق چهره نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد جزا و جرم شناسی، واحد رامهرمز، دانشگاه آزاد اسلامی، رامهرمز، ایران

چکیده

حضور و تردد اتباع بیگانه به کشورها قدمتی طولانی دارد.اتباع بیگانه با گذرنامه و روادید معتبر وارد کشور مقصد می شوند، پس از آن در صورت احراز شرایط پیش بینی شده می توانند اقامت قانونی را تحصیل نمایند و برابر قانون از خدمات و حقوق مشخصه برخوردار خواهند شد. کلیه اتباع خارجه مطیع قوانین ایران خواهند بود مگر در مواردی که قانون استثناء کرده باشد.اتباع بیگانه مجاز می توانند در زمینه فعالیت های اقتصادی و استفاده از علم و تخصص آن ها در جهت راه اندازی شرکت های صنعتی مفید فایده واقع شوند. همچنین از جمله آسیب ها و تهدیدات درون مرزی در زمینه تامین امنیت داخلی، بالاخص در استان های مرزی مانند خوزستان ، حضور اتباع خارجه غیرمجاز به خصوص اتباع کشورهای: افغانستان، عراق و پاکستان که به علت گرایشات دینی و مشکلات اقتصادی در دول متبوع خود دارای انگیزه های دینی و مالی جهت پیوستن به سرویس های ضد امنیتی و خراب کارانه می باشد. از طرفی حضور اتباع خارجه علاوه بر مشکلات عدیده اجتماعی، فرهنگی و سلامت جمعی باعث تهدیداتی از قبیل : خراب کاری ، جاسوسی، قتل و قاچاق انسان، مواد مخدر وشیوع بیماریهای مسری می گردد. همچنین نامطلوب بودن حضور عنصر خارجی در قلمرو ملی سبب ایجاد حق اخراج برای کشور پذیرنده خواهد بود

کلیدواژه ها

اتباع بیگانه، تابعیت ، اقامت، گذرنامه و روادید، اخراج

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.