بررسی عوامل موثربر رضایت از زندگی در بین شهروندان ساری با تاکید براحساس امنیت
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: نهمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم جغرافیا، معماری و شهرسازی ایران
- کد COI اختصاصی: NICONF09_295
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 214
نویسندگان
دانشجوی دکتری جامعه شناسی مسائل اجتماعی ایران .دانشگاه خوارزمی تهران
کارشناس شهرداری ساری دانشگاه آزاد اسلامی ساری
کارشناس شهرداری ساری –شهرداری ساری
چکیده
پژوهش حاضر با هدف بررسی عوامل موثر بر رضایت از زندگی در بین شهروندان ساری با تاکید بر احساس امنیت انجام شده است. روش تحقیق توصیفی پیمایشی از نوع همبستگی و از نظر هدف کاربردی می باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر را ۱۱۹۷۳۸ نفر از شهروندان بالای ۲۰سال شهر ساری تشکیل داده اند. که براساس جدول نمونه گیری استاندارد کوهن وهمکاران (۲۰۰۱) و همچنین کرجسی و مورگان (۱۹۷۰) ۳۸۴ نفر از شهروندان بالای ۲۰سال شهر ساری به عنوان نمونه انتخاب شده اند. برای دسترسی به نمونه، از روش نمونه گیری خوشه ای استفاده شده است. برای گرد آوری اطلاعات در پژوهش حاضر از روش های کتابخانه ای و پرسشنامه ای استفاده گردید. ابزار گردآوری اطلاعات از روایی محتوایی لازم برخوردار است، آلفای کرانباخ در این پژوهش برابر با۰/۸۰برای پرسشنامه احساس امنیت اجتماعی و۰/۸۳ برای پرسشنامه رضایت زندگی بوده است. سوالات پرسشنامه از هماهنگی درونی برخوردار بوده و پرسشنامه پایاست. جهت تجزیه و تحلیل داده ها و مشاهدات از شیوه های آمار توصیفی جهت تحلیل توصیفی داده ها و آمار استنباطی که در بخش استنباطی به منظور آزمون فرضیات تحقیق با توجه نرمال بودن داده ها از آزمون پارامتریک ضریب همبستگی پیرسون استفاده شده است. نتایج و یافته های حاصل از آزمون فرضیه های تحقیق نشان داد بین احساس امنیت، میزان آزادی و امکان تسلط، احساس عدالت، احساس ارضاء نیاز، و رضایت از زندگی رابطه معنا داری وجود دارد. همچنین به طور کلی بین احساس امنیت و رضایت از زندگی رابطه معنا داری وجود دارد.کلیدواژه ها
احساس امنیت، رضایت از زندگی و....مقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.