بررسی تاثیر قابلیت های بازاریابی پویا و سازگار بر عملکرد بازاریابی بین المللی با نقش تعدیلگر شدت رقابت(مورد مطالعه: صنایع غذایی سحر همدان)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: مجله مدیریت بازاریابی هوشمند، دوره: 3، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_JNABM-3-2_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 115
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طاهره عزیزی خادم

دانشجوی کارشناسی ارشد ، گروه مدیریت ، دانشگاه پیام نور ، ایران

چکیده

این تحقیق بررسی تاثیر قابلیت های بازاریابی پویا و سازگار بر عملکرد بازاریابی بین المللی با نقش تعدیلگر شدت رقابتی می باشد. تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر چگونگی گردآوری اطلاعات توصیفی و از شاخه پیمایشی می باشد. داده های تحقیق از طریق سوالات پنج گزینه ای لیکرت موجود در پرسشنامه تحقیق جمع آوری شده است. درپژوهش حاضر به منظورتجزیه وتحلیل داده های حاصل از پرسشنامه، متناسب با نیاز آماری از نرم افزار آماری SPSS.V۲۴ و از نرم افزار معادلات ساختاری pls.V۳ در قالب دو بخش آمارتوصیفی و استنباطی بصورت رگرسیون خطی و چندگانه استفاده گردیده است. جامعه­ی مورد پژوهش شامل تعداد کارکنان صنایع غذایی سحر همدان و از فرمول کوکران برای جامعه محدود استفاده می شود که کل جامعه آماری بالغ بر ۵۵۰نفرمی باشد. جهت محاسبه حجم نمونه موردنیاز برای پژوهش با استفاده از فرمول کوکران در سطح اطمینان ۵ درصد برابر با ۲۲۶نفر بدست آمده است. نمونه مورد مطالعه به روش در دسترس جمع آوری شده است.نتایج پژوهش نشان داد که متغیرهای قابلیت های بازاریابی پویا(۹۴۴/۰) مدیریت ارتباط با مشتری(۲۴۱/۰) مدیریت توسعه محصول(۱۶۶/۰) مدیریت زنجیره تامین(۹۵۲/۰) قابلیت های بازاریابی سازگار(۷۹۱/۰) آموزش بازار هوشیار(۱۲۱/۰) آزمایش بازار تطبیقی(۲۳۵/۰) بازاریابی باز(۷۲۰/۰) در صنایع غذلیی سحر همدان تاثیر معنادار دارد  و همچنین قابلیت های بازاریابی پویا(۲۲۹/۰) مدیریت ارتباط با مشتری(۰۷۳/۰) مدیریت توسعه محصول(۰۴۹/۰) مدیریت زنجیره تامین(۱۹۲/۰) قابلیت های بازاریابی(۰۶۸/۰) آموزش بازار هوشیار (۰۴۶/۰) آزمایش بازار تطبیقی(۰۱۴/۰) بازاریابی باز(۰۸۲/۰) بر عملکرد بازار بین المللی با نقش تعدیلگر شدت رقابتی در صنایع غذایی سحر همدان تاثیر معنادار دارند.

کلیدواژه ها

قابلیت های بازاریابی پویا, مدیریت ارتباط با مشتری, مدیریت توسعه محصول, مدیریت زنجیره تامین, قابلیت های بازاریابی سازگار, آموزش بازار هوشیار, آزمایش بازار تطبیقی, بازاریابی باز

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.