مبارزه تلفیقی با موش در سطح شهر کرج
- سال انتشار: 1384
- محل انتشار: هشتمین همایش ملی بهداشت محیط
- کد COI اختصاصی: NCEH08_267
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1540
نویسندگان
گروه بیو مدیکال دانشگاه الزهرا
کارشناس محیط زیست حوزه خدمات شهری شهرداری کرج
کارشناس شرکت ضدعفونی پارس
چکیده
ازدیاد روز افزون جمعیت موش ها در شهر کرج با ازدیاد جمعیت و عدم رعایت نکات بهداشتی و دفع زباله ها همراه است مشکلات زیادی رابرای شهروندان ایجاد نموده است . در این راستا شهرداری کرج اقدام به مبارزه موش در ده منطقه شهرداری نموده و از سه روش ضد عفونی باگاز ، طعمه مسموم و تله گذاری کمک گرفته است . موش های شهر کرج از انواع موش نروژی Rattus norvegicus ، موش عظیم الجثه صحرایی Rattus rattus و موش خانگی Mus musculus یا Mus domesticus می باشد . سم متیل برو ماید در ضدعفونی با گاز و سموم کلرو فاسینون ، برو مادیولون و برو دیفاکوم در طعمه مسموم و تله گذاری مورد استفاده قرار گرفت . ضد عفونی با گاز برای اولین بار در کرج در کانال ها انجام گرفته و مزیت این روش نسبت به روش های دیگر در این است که تنها با یک یا دو استنشاق گاز توسط موش ها سبب مرگ آنها شده و موش ها فرصت فرار پیدا نمیکنند و جانور را خشک می کند . گاز به راحتی در تمامی خلل و فرج کانالها نفوذ کرده و تمامی موشهای موجود درکانال رااز بین می برد . جمعیت موش ها از شهریور ماه سال 1382 تا خرداد 1384 نشانگر کاهش جمعیت موش ها و کاهش شمایات مردمی در این زمینه است.کلیدواژه ها
کروم کل ، کروم شش ظرفیتی ، استاندارد سیمان ، پسماند کورهمقالات مرتبط جدید
- شناسایی و اولویت بندی توانمندسازهای تاب آوری در زنجیره تامین بخش بهداشت و درمان
- نقش فناوری های دیجیتال در پیشگیری و مدیریت اختلالات روانی: چالشها و فرصتها: یک بررسی مروری
- Effects of ozone concentration in combination with ultrasound irradiation on the reduction of residual daizinon and chlorpyrifos on tomato (Solanum Lycopersicum L.)
- نقش روغنهای طبیعی و رازهای مراقبت از پوست: بررسی خواص و مزایا
- تحلیل علمی اثرات ماساژ بر سیستم ایمنی بدن: بررسی مکانیزمها و نتایج بالینی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.